Efektif Tasarımları Fonksiyonel Yapıları ile Tavan Vantilatörleri: MyLamp Doğal Fanlar

Efektif Tasarımları Fonksiyonel Yapıları ile Tavan Vantilatörleri: MyLamp Doğal Fanlar

Modern ve doğal aydınlatma ürünleriyle MyLamp, tüm evlerin aydınlatma taleplerine cevap verebilecek geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Aydınlatma ürünlerinin yanı sıra tavan pervanesi kategorisinde özel tasarımları da müşterileriyle buluşturan MyLamp, doğallığa estetikle ulaşabilmeyi vadediyor.

Farklı model, renk ve tasarım seçenekleriyle sunulan MyLamp tavan vantilatörleri, yaz aylarında serinleme ihtiyacını karşılarken aynı anda kusursuz bir estetik sağlıyor. Tamamen özel tasarımlara sahip olan tavan pervaneleri ile yaşam alanlarında eşsiz bir dekorasyon geliştirmek mümkün. Üstelik geniş yelpazeli seçenekler, herkesin estetik taleplerine uygun seçenekleri tercih edebilmesini sağlıyor.

Tamamen Doğal Ahşap Fan Modelleri

MyLamp doğal ahşap fan koleksiyonunda yer alan modeller, sadece sıcak yaz aylarında ortam havasını dengeleme amacıyla üretilmemiştir. Aynı zamanda yaşam alanlarına kreatif bir şıklık kazandırılmasına katkı sağlayan doğal ahşap fanlar, %100 doğal ahşaptan imal edilir. Görünümleriyle doğallığın estetiğini yaşam alanlarına taşıyan bu tavan vantilatörleri farklı renk ve tasarımlarla sunulmaktadır.

Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen doğal ahşap fanlar, aynı zamanda aydınlatma ihtiyaçlarına da cevap veriyor. Yaşam alanında kusursuz bir konfor, estetik bir uyum ve serinlik dolu hava vadeden doğal ahşap fanlar, her ortam için uygundur. 2, 3, 4 ve 5 kanatlı modellerle sunulan doğal ahşap fanlar, her ortamda uyum dolu bir estetiğin elde edilmesini sağlayacak tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Doğal Palmiye Kanatlı Fanlarla Kusursuz Bir Dekorasyon

www.mylamp.com.tr’de doğal tavan vantilatörleri kategorisinde yer alan bir diğer ürün grubu da palmiye kanalı fanlardır. Doğal palmiyeden imal edilen bu fanlar, beyaz ve kahverengi tonlarıyla ortamda ışıltı dolu bir görünüm vadediyor. Palmiye konseptinin ön plana çıkarıldığı doğal palmiye beyaz fanlar, led aydınlatma avantajıyla kusursuz bir aydınlatma da sağlıyor.

Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen doğal palmiye fanlar, aynı zamanda dikkat çeken bir enerji performansına da sahip. Düşük enerji gereksinimleriyle ortamda eşsiz bir aydınlatma sağlarken doğal palmiye fanlar, ortam ambiyansına renk katıyor. Doğal palmiye kanatlı fanlar, beş kanattan oluşacak şekilde dizayn edilmiştir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!