Pınar Altuğ’un “Evliliği Hakkındaki” Yorumlara Cevabı

Pınar Altuğ'un

Pınar Altuğ, konuk olduğu “Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programında özel hayatı ve evliliğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eşi Yağmur Atacan’la ilişkisini anlatan Altuğ, hakkında çıkan haberlerle ilgili sorulan sorulara cevaplar verdi.

Evlenirken kimseye sormadım, dolayısıyla yorumlar da beni ilgilendirmiyor.

Evliliklerinin ilk gününden beri aralarındaki yaş farkı çok konuşulan Altuğ, “Ben evlendim, kime ne? Sen evlenme, beğenmiyorsan! Evlenirken kimseye sormadım, dolayısıyla yorumlar da beni ilgilendirmiyor. Biz birbirimizi sevdik, evlendik. Bir de çocuk dünyaya getirdik, mutluyuz.” Şeklinde tepki verdi.

Pınar Altuğ, eşini kıskandığı için ona kilo aldırdığı sorusunu şöyle yanıtladı: “Ömrümde kocamla ilgili başkasına gider mi gibi kıskançlıklarım olmadı. Bu laf çürüyor. Bana göre kilolu olmak, sağlık açısından endişe verici. Yoksa nasıl göründüğün senin tercihindir. Yağmur’un kilo alması, kendi seçimiydi. Beni haftada 7 gün antrenman yaparken görünce, spor hayatına geri döndü. Dolayısıyla kilo verdi. Eve de bir spor salonu kurdum.”

Aşk kadınıyım…

Pınar Altuğ’a sorulan “Aşk kadını mısın?” sorusunu da; “Aşk kadınıyım. Benim hayatımda hiç hesaplar yoktur. Kalbimle hareket ederim. İş için de aynı şey geçerli. Âşıkken gözüm çok bir şey görmüyor. ‘Çevre bana ne der’ kısmını hiç umursamadığım için kalbim nereye götürüyorsa oraya gidiyorum.” cevabını verdi.

Pınar Altuğ, düşmanlık duygusunun kadınlarda daha fazla olduğunu söyleyerek, “Erkekler daha düzdür, kadınlar daha çetrefilli. Dolayısıyla düşmanlık da, laf söyleme de, hepsi kadınlarda daha çok var” cümlelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!