Nusret’in Yeni Açacağı Restorandaki Fiyatlar İngilizleri Şaşırttı

Nusret’in Yeni Açacağı Restorandaki Fiyatlar İngilizleri Şaşırttı

Et restoranı zincirleri işletmecisi ve kendine has “tuz serpme” (saltbae) hareketiyle bilinen Nusret Gökçe, İngiltere’de açmaya hazırlandığı yeni restoranı için hazırladığı menünün fiyat tarifesi belli oldu.

Nusret Gökçe, tüm dünyaya etkileyen koronavirüs salgınının özellikle yiyecek ve içecek sektöründe yarattığı krize rağmen yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Türkiye’de ünlenip yurtdışında da restoren şubeleri açan Nusret, toplamda 6 ülkede 23 restoranı bulunan ve yaklaşık iki bin çalışanıyla hizmet veriyor. İlk yurt dışı şubesini Dubai’de açmış olup, geçtiğimiz günlerde 24’üncü restoranını Beverly Hills’te açtı.

Ünlü işletmeci, İngiltere’de açacağı ilk şubesinin heyecanını yaşıyor. Nusret’in Knightsbridge bölgesinde açacağı restoranının menüsündeki fiyatlar belli oldu. Nusret’in restoranında yapılan altın kaplama bifteğinin fiyatı, Londra’daki yeni restoranında 800 sterlin (yaklaşık 9 bin 390 TL ) olarak belirlendi. İngiliz gazetesi Daily Mail, belirlenen fiyatların İngilizler açısından da oldukça şaşırtıcı olduğunu belirtti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!