Pansiyon Penceresinden Düşerek Ölen Hemşirenin Babası: Erkek Arkadaşı Çelişkili Konuşuyor, Benim Kızım Katledildi

Pansiyon Penceresinden Düşerek Ölen Hemşirenin Babası: Erkek Arkadaşı Çelişkili Konuşuyor, Benim Kızım Katledildi

İstanbul Kadıköy’de pansiyonun penceresinden düşerek yaşamını yitiren hemşire Şebnem Köker’in ölümü şüpheli bulundu. 29 yaşındaki hemşirenin İzmir’de yaşayan babası, kızının pansiyonda kaldığı erkek arkadaşının tutarsız ifadeler verdiğini söyledi. Baba Abdullah Köker, kızının öldürüldüğünü iddia etti.

İzmir’de özel bir hastanede hemşirelik yapan 29 yaşındaki Şebnem Köker, hastanede 24 saat nöbet tuttuktan sonra 4 Haziran günü İzmir’den İstanbul’a gitti. Burada erkek arkadaşı ile Kadıköy’de bir pansiyonda kalan Köker, 6 Haziran gecesi pansiyonun 5. kattaki odasından demir korkuluklar üzerine düşerek hayatını kaybetti. Köker’in babası Abdullah Köker ise olayın bir cinayet olduğunu iddia etti. Kızının intihar edecek biri olmadığını, kızının erkek arkadaşının ifadelerinin de çelişkili olduğunu öne süren baba Köker, Şebnem Köker’in erkek arkadaşı T.B.’nin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Acılı baba, “Olayı farklı şekilde anlatıyor. İlk ifadesinde ben lobiye indim diyor içki almaya diyor yukarı çıkarken gürültü duydum odaya gittim kapı kilitli diyor aşağıya indiğimde pencereden atmış diyor. Diğer ifadesinde odadaydım ben yatarken Şebnem salonda yatarken ben uzandım ses duydum fırladım diyor. Sonra pencere açık baktığımda şebnem aşağıda diyor” şeklinde konuştu.

Abdullah Köker, “En son 11’i 6 geçe arkadaşına mesaj atıyor, “Gelin beni burdan kurtarın diyor.” Ben cinayet olduğundna adım gibi eminim” ifadelerini kullandı.

Şebnem Köker’in kesin ölüm sebebini Adli Tıp Kurumu belirleyecek.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!