Oyunu bozmak, zafere giden yolu açmak

Oyunu bozmak, zafere giden yolu açmak

İktidar her içine düştüğü sıkıntılı durumdan sarı muhalefetin desteği ile çıkmıştır.

Sarı muhalefet, son kertede ortaya attıkları bir suni gündem olarak “kürt sorunu” ve çözüm aracının HDP, yerinin TBMM olduğu teziyle yıllardır bu işin bayraktarlığını ve eylem üstünlüğünü elinde bulunduran RTE ve partisi AKP’ne mağduru oynama anlamında ciddi pas vermiştir.

Pası alan RTE hemen gereğini yapmak için rolünü oynamaya başlamıştır. “Bu ülkede “Kürt” sorunu yoktur” diyerek, bir süre önce bu durumu Türkiye’de seslendiren ilk siyasi ve yetkili ağız olduğunu unutmuş, unutturmak için eyleme geçmiştir. Bir anda Kürtçülüğün bayraktarlığını yaptığı yıllar ve çözüm adı altında Türk Devletini nasıl kangren ettiği unutulmuşçasına sarı muhalefeti “böyle bir sorun yoktur” diyerek topa tutmuş ve ortağı MHP’nin Kürtçülüğün karşıtı imajıyla siyaset yapan ortağının da yardımıyla bir anda emperyalizmin BOP’ne karşı olanların algısında iktidarda olması, kalması gereken yegâne politikacı imajını yerleştirmeye çalışmaktadır.

Emperyalizmin B.O.P planı gereği kurulması öngörülen büyük Kürdistan’ın ilk ayağı Irak topraklarında başlamıştır. Bu bağlamda Türkmenleri pasifleştirip, tarihî Türk topraklarının Kürdistan için Barzani’ye peş çekilmesi, tanınması dahil hayali başkentleri Diyarbakır’da birlikte çekilen zılgıtları, (megri, megri) Türk Devletine katil diyen şerefsizlerle birlikte tutulan tempoları ve dahasını unutturma, hatta pekakanın başı, Türk askerlerinin katili Apo adlı katil şerefsizin bir süre önce yaptığı açıklamaları değerlendirmesi için kardeşi Osman Öcalanı devletin televizyonlarında (TRT) çıkartarak konuşturan, seçim arifesinde bu görüşlere prim veren MHP genel başkanı dahil atılan pası değerlendirme gayretine girmiştir.

Özetle:

Türkiye, Türkçe konuşan ancak Türkçe tavır sahibi olmayanların elinde bir kayıkçı kavgası eşliğinde makus talihin sürüklenmek istenmektedir.

Bize düşen bu oyunu bozmaktır vesselam…

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!