Önkibar’dan Korkutan İddialar

Önkibar’dan Korkutan İddialar

Sabahattin Önkibar YouTube hesabından yaptığı yayında 2023 seçimleriyle ilgili korkunç iddialarda bulundu. Önkibar Merkez Bankasının %2 faiz düşürmesi ve doların 9.50 lere çıkmasının ardından bir sonraki seçimi normal şartlarda kazanması mümkün olmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem ekonomik hem de sosyal açıdan Türkiye’de şok metodlar uygulayacağını iddia ediyor.

“Erdoğan gidilecek seçimi normal şartlarda hiçbir şekilde kazanamayacağını gördü. Bundan ötürü tam seçim sathına girildiğinde Türkiye’de YPK-PKK ‘ya karşı askeri harekat ile ‘Vatan Siyaseti’ yapmayı planlıyor. İdlib’in Hatay misali Türkiye’ye ilhakı gündeme getirirlecek. Buna paralel PKK’nın çirkin yüzü değişik metodlarla topluma tekrar hatırlatılacak. Keza seçmenin an itibariyle tepki gösterdiği Suriyeli sığınmacıların bir bölümü Suriye sınır bölgesine yerleştirilecek.Dahası Kıbrıs bağlamında kahramanlıklar taslanıp, dünyaya restler çekilecek. Dış politikaya paralel olarak ekonomide de ard arda şok yani sarsıcı adımlar atılacak. Asgari ücretten vergi kaldırılacak. Emekli ve memurlara ek zamlar yapılacak.3600 ek gösterge sorunu halledilecek ki zaten Erdoğan bunun işaretini günler öncesinden vermişti.Aynı şekilde EYT’lilere hemen maaş bağlanacak. Haklı olarak bütün bunların yetmez dediğinizi duyuyorum Merkez Bankasından pırt diye uçan 128 milyar dolar konusu var.”

Önkibar’ın iddaları bunlarla sınırlı değil 128 milyar doların da kimlerin eline geçtiği konusuna da değindi. Erdoğan’ın yandaşlarına paylaştırılan bu paranın seçim öncesi doların tekrar 7 hatta 6 lara inmesinde kullanılacağı ile ilgili Ankara’da konuşulduğunu idda ediyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!