OLSA, DÜKKAN SENİN!

RIFAT SERDAROĞLU
RIFAT SERDAROĞLU

Görev süresinin sonuna yaklaştıkça o azametli ve çok zengin Sultan, o yırtıcı Kurt (Bahçeli’nin bir deri bir kemik kalmış Kurt’u gibi)  tırnakları ojeli, kafası ponpon şapkalı minnoş bir ev kedisine dönüştü!

O adını söylemekten utandığı milletine emreden, hakaret eden, çürük-sürtük diye en çirkin kelimeleri kullanan Kasımpaşalı gitmiş, yerine Sedat Peker’i aniden karşısında görünce tir-tir titreyen süslü Sülo’ya dönmüş bir gariban gelmiş!

Sağına tatarak toka Püskevitçiyi, soluna tek kişilik parti olan Testici-İbrikçiyi, arkasına da Aksak Doğu’yu alan AKP Genel Başkanı, Türk Milletine şöyle seslendi;

“Bunca yıldır ülkeyi yöneten bir kişinin elbette ki eksikleri hataları olabilir.

Bu kardeşiniz 50 yıldır siyasetin içinde. 50 yıldır halkıyla yattı, kalktı. Buralara böyle geldik. İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. İthal danışmanlar falan filan nedir, geç o işleri. Her seçim bir yol ayrımıdır. İnşallah 2023’te milletimizden kendi adımıza SON DEFA istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye yüzyılının inşasını başlatıp, bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz.”

Bir paragraflık yazıya bu kadar çok yanlışı, bu kadar yalanı sığdırabilmek herkese nasip olmaz, meğerki rastgele!

Beraberce inceleyelim;

-Hacım, “Eksiklik ve hataları olduğunu kabul ediyor!

“Hacım, sadece eksiklik ve hata olsa tamam da, ihanetler var, soygunlar var!

O işlere biz bakmıyoruz. Sen hele bir in aşağı, bağımsız yargı bakacak sana!

-Hacım, 50 yıldır kiminle yattın, kiminle kalktın bilmiyoruz. Bildiğimiz biz seninle hiç yatmadık. Zaten bizimle yatsaydın, o koltukta oturamazdın, inmiştin bile!

-Hacım; Reza Zarrab- Ofer- Yasin El Kadı- Mursi -Gülbettin Hikmetyar- Megri megrici Şivan Perver- Barzani gibi gereksizler senin danışmanların, ortakların değil mi? Bunlar yerli mi?

Hacım, 18 Haziran 2023 seçimleri için SON DEFA destek istemişsin!

Valla bu işin çaresi bizim elimizde olsa, dükkan senin der, verirdik. Ama senin de namusun ve şerefin üzerine yemin ettiğin Anayasa var ya, işte o olmaz diyor. Anayasa olmaz deyince ne bizim ne YSK’nın yapabileceğimiz bir iş yok!

Çaresiz hepimiz uyacağız…

Hacım, “üçüncü kez aday olabilir misin” diye araştırma yaptım. Her kapı yüzüme kapandı. Halkın Filozofu Bergamus’a bile sordum, sormaz olaydım, rezil etti beni! Bak ne dedi;

“Oğlum sizin okumanız mı yok, salak mısınız? Siz Anayasayı ne zannedersiniz? Anayasa dediğiniz şey don mu ki, her gelenin kıçına uydurmaya kalkıyorsunuz?

Ne diyor Anayasa 101; Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir!

Hacı ilk kez 10 Ağustos 2014 tarihinde seçildi ve YSK, 11 üyesinin tamamının imzaladığı mazbatasını verdi.

İkinci defa 24 Haziran 2018’de seçildi. YSK, 11 üyesinin tamamının imzalı mazbatasını verdi.

Etti mi İKİ ? Hacı bir defa daha aday olamaz…”

Hacım durum bu! Hiç boşuna uğraşıp karizmayı çizdirme! Geldiğin gibi gideceksin!

Biliyorum eşyan çok. Şimdiden toplanmaya başlarsan ancak Haziran’a bitirirsin.

Sonra sıra, yargıda aklanıp Türk Milletinin önüne başın dik olarak çıkmaya gelecek. İnşallah o da nasip olur. Ceza alırsan da üzülme, ne demişler büyüklerimiz? “Şeriatın kestiği parmak acımazmış.” Daha önümüzde 2053 var, 2071 var…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Aralık 2022

Rifat Serdaroğlu

DOĞRU Parti Genel Başkanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!