NE YAPARSANIZ YAPIN, TÜRKİYE TÜRK’TÜR, TÜRK KALACAKTIR

featured

Sığınmacı ve yabancı kaçak problemi hakkında paylaşım yapan haberci ve editörlerin gözaltına alınması ve çeşitli siyasî baskılara karşı Millî Düşünce Merkezi’nin kamuoyu açıklamasıdır.

Ne yapıyorsunuz? Bugüne kadar ne yaptınız ki halkın tepkisini şimdi göz altılarla durdurmaya çalışıyorsunuz? “Halkı yanıltıcı bilgi” imiş. O zaman doğru bilgileri verin. Kaç milyon Suriyeli, kaç milyon Afgan var, söyleyin de halk bilsin. Bunların, kimlerin kararı veya göz yummasıyla, hangi yıl ve hangi olaylar üzerine geldiklerini de açıklayın. Daha dün Cumhurbaşkanı “Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz.” demedi mi?

Ev sahipliğine devam edeceğimiz kaç milyon insan var? Bunların statüleri ne? Bütün bunları açıklayın ve “halkı yanıltıcı bilgileri” boşa çıkarın.

“Türkiye Türk’tür, Türk kalacaktır.” demek ve bunu istemek ırkçılık mıdır? Halkı kin ve düşmanlığa tahrik midir?

Bırakın da mesele açıkça tartışılsın. Sığınmacı ve kaçakların sayısı beş milyon da olsa Türkiye için büyük tehlikedir. Ülkemizin kültürel, ekonomik ve demografik yapısı için büyük tehlikedir. Bu tehlikeyi dile getiren kişilere, gruplara, partilere karşı zor kullanmak Türk devletine yakışmaz. Konuyu en çok işleyenlere, Zafer Partisi’ne ve onun başkanı Ümit Özdağ’a saldırmakla da mevcut vahim durum ortadan kaldırılamaz.

Devlet sığınmacı sorununu kabul etmek ve halletmekle yükümlüdür. Ancak sorun halledilirse vahim olayların önüne geçilebilir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, uygun olanı ve kendine yakışanı yapmalıdır. Vatandaşların ve vatandaşlarca oluşturulan örgütlerin görüş bildirmesinden de korkmamalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!