Ümit Özdağ: Atatürk’ün izinde ülkemizi ve ailemizi savunacağız!

featured

Zafer Partisi Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ bugün (22 Eylül 2023)’de X platformundan bir gönderi paylaştı. Paylaşımında Ümit Özdağ Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı’nın paylaşımına karşılık verdi. Cihat Yaycı “Sığınmacı sorununu dile getirmek ve düzensiz göçmene karşı olmak ırkçılık olarak nitelendirileme” dedi. Ümit Özdağ ise “1919-1922 arasında Mustafa Kemal Paşa ve Anadolu hareketine isyancı diyen hainlerin torunları “Ne mutlu Türk’üm diyene” sloganı ile Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savunan, ülkemizin göçmenistan olmasına direnenlere ırkçı diye saldırıyorlar.” ifadesinde bulundu. İşte o viral olan paylaşım…

Cihat Yaycı: “Sığınmacı sorununu dile getirmek ve düzensiz göçmene karşı olmak ırkçılık olarak nitelendirileme.”

“Dünyada vatandaşıyla sığınmacıyı aynı seviyede tutan hiçbir devlet yoktur!”

“Bu ülke için vergi ödemeyen, bu vatan için askerlik yapmamış, bu bayrak için kan dökmemiş birisi elbette bu ülkenin vatandaşı ile denk değildir.”

 

İşte o viral olan paylaşım:

 

Prof. Dr. Ümit Özdağ ise:

“1919-1922 arasında Mustafa Kemal Paşa ve Anadolu hareketine isyancı diyen hainlerin torunları “Ne mutlu Türk’üm diyene” sloganı ile Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savunan, ülkemizin göçmenistan olmasına direnenlere ırkçı diye saldırıyorlar. Atatürk’ün izinde ülkemizi ve ailemizi savunacağız.”

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!