Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! O Banka Duyurdu! 1000 TL Nakit Verecek

Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! O Banka Duyurdu! 1000 TL Nakit Verecek

İş Bankası kampanyayı duyurdu. Ek koşulsuz 1000 TL’ye varan nakit fırsatını sundu. İş Bankası resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, emekli maaşını İş Bankasından alan emeklilere özel ek koşulsuz 1000 TL’ye varan nakit veriyor. Emeklilere 1.000 TL’ye Varan Promosyona ek Maximum Kart’ları aidatız kullanma fırsatı!

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2020/2023 dönemi için 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar ise SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak İş Bankası’nı tercih edebiliyor.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

Bu işlemlerin ardından yapılması gereken, yalnızca İşCep, İnternet Şubesi veya İş Bankası şubeleri aracılığıyla emekli maaşını İş Bankası’ndan almak istediği hesabı belirlemek için talimat vermek ve promosyon başvurusunda bulunmak.

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!