Müge Anlı Canlı Yayında Hüngür Hüngür Ağladı: Büyükşen Ailesi Cinayeti’nde Oğul Osman Büyükşen, Milyonları Gözyaşına Boğdu

Müge Anlı Canlı Yayında Hüngür Hüngür Ağladı: Büyükşen Ailesi Cinayeti'nde Oğul Osman Büyükşen, Milyonları Gözyaşına Boğdu

ATV canlı yayınında ekrana gelen Müge Anlı’da programı Büyükşen ailesi cinayetiyle bir kez daha çalkalandı. Pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katili ya da katilleri aranmaya devam ederken, canlı yayında oğul Osman Büyükşen sinir krizi geçirdi.

Konya’nın Karatay ilçesi İsmil mahallesinde 4 Eylül’de maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurulan Metin ve Necla Büyükşen hayatını kaybetmiş, pencereden atlayıp kaçtığını iddia eden kızları Büşra Büyükşen yaralanmıştı.

Eylül ayında 3 yıl olacak olan cinayetin detayları bir kez daha Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu ediniliyor. Çiftin oğlu Doktor Osman Büyükşen, canlı yayında katillerin bulunması için bir kez daha konuyu anlattı.

Anne ve babasının katilini arayan Osman Büyükşen, “niye arıyorsun” diyerek yüzüne kağıtların fırlatıldığını, Savcılık da olmak üzere başvurduğu tüm adli mercilerin onu geri çevirdiğini ifade etti.

3 yılın ardındna Müge Anlı’dan yardım isteyen oğul Osman Büyükşen, stüdyoda zor anlar yaşadı.

Cinayetin aydınlatılmasını isteyen Osman Büyükşen, çelişkili ifadeler veren ve katili gizleyen kardeşi Büşra’ya, “Ne olur artık her şeyi doğru anlat, Müge Hanım’a anlat artık” diyerek isyan etti. Stüdyoda sinir krizi geçiren acılı doktor Osman’ın Büyükşen ağlayarak sinir krizi geçirdi. Müge Anlı da gözyaşlarına hakim olamadı.

Dr. Osman Büyükşen’e sosyal medyadan destek yağdı. Anne ve babasının katilini arayan Osman’a “niye arıyorsun” diyerek kağıtları yüzüne fırlatan askerin sorgulanması istendi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!