Miriam Sylla’dan Türkiye açıklaması! ‘Daha önce farklıydık’

featured

VNL’de şampiyon olarak tarihi bir başarı elde eden Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finalde Polonya’yı saf dışı bıraktı. Sultanlar yarı finalde İtalya ile eşleşirken Miriam Sylla maç öncesi açıklamalarda bulundu.

POLONYA’NIN KABUSU OLDUK
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya’yı üst üste 4. kez elemeyi başardı. Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda Polonya’yı 2017’de play-off, 2019’da yarı final, 2021 ve 2023’te ise çeyrek finalde eleme başarısı gösterdi.

ÜST ÜSTE 5. KEZ YARI FİNALE YÜKSELDİK

Dünya 1 numarası Türkiye, Avrupa Şampiyonası yarı finalde dünya 2 numarası İtalya ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, Avruğa Şampiyonası’nda üst üste 5. kez yarı finale yükseldi.

A Milli Kadın Voley Takımımızda Melissa Vargas 24 sayıyla sahanın yıldızı oldu. Melissa Vargas’a 14 sayıyla Ebrar Karakut ve 9 sayıyla Hande Baladın destek verdi.

ANTROPOVA’DAN 14 SAYI
Turnuvanın son şampiyonu olan İtalya, Fransa’yı 25-14, 29-27, 25-13 sonuçlanan setlerle 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi. İtalya’dan Ekaterina Antropova 14 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Elena Pietrini 13, Miriam Sylla 10 sayıyla galibiyette etkili isimler oldu.

SYLLA: YÜZLEŞMEK ZORUNDAYIZ
İtalyan yıldız Miriam Sylla eşleşme ile ilgili şunları söyledi: Zor ama Polonya karşısında da değişen bir şey olmazdı. Milletler Ligi’nde karşılaştığımız iki takım, güçlerini biliyoruz, potansiyellerini biliyoruz. Her maçı oynayabiliyorlar ve böyle önemli maçlara en iyi şekilde çıkıyorlar. Biz de orada kalmak için hepsiyle yüzleşmek zorundayız.

Farkı ne yaratacak?
Gerçekten bilmiyorum. Maçtan sonra söyleyeceğim ama daha önce bilemem. Kesinlikle odaklanmamız gerekecek. Türkiye ile bu turnuvada hiç karşılaşmadık. Daha önce farklıydık. Bazı şeyler değişiyor, oynama şeklimiz, detaylar. Bu yüzden sadece kısmi bir analiz yapabilirim. Ve bu iyi bir şey değil.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!