MHP’li vekilden Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na tepki!

MHP'li vekilden Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na tepki!

MHP’nin Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na seslenerek, bitmeyen Düzce-Yığılca yolu için “3.5 sene olmuş biz seçileli, 3.5 önceki konuşmayı açtığımız zaman hiçbir şey yapılmadığı için Düzce’de rahatlıkla aynı sorunları dile getireceğim” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na tepki gösterdi.

“En kolay konuştuğumuz bütçe sizin bütçeniz sayın bakanım” diyen Yılmaz, “3,5 sene olmuş biz seçileli, 3,5 önceki konuşmayı açtığımız zaman hiçbir şey yapılmadığı için Düzce’de rahatlıkla aynı sorunları dile getireceğim” dedi.

Yılmaz, “Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Düzce’nin sıkıntılarını dile getiren Yılmaz, “Karayollarıyla da bölge müdürüyle de görüşüyoruz: Düzce-Yığılca yolunun kısa viyadük, küçük tünel ve kalan kısmının yapılması. Bu yol, gerçekten artık kangren hâline geldi, yaklaşık şöyle diyebilirim ki kırk senedir bu yola hiçbir yatırım yapmamış devlet” ifadelerini kullandı.

5 SENE ÖNCE BAŞLADI, HALA BİTMEDİ

MHP’li Yılmaz, “Sağ olun, sizin zamanınızda, 2012 yılında Sayın Cumhurbaşkanı o zaman Başbakandı. Yığılca’yı ziyaretinde buraya söz verdi ve yolun yapımına beş sene önce başlandı. Ama hâlâ tamamlanamadı; tamamlanamayan yolun kümülatif kilometresi 20 kilometre yani 20 kilometrelik yolu yapamadık” sözlerini, “Bu, bizim devletimizin zaafından mı? Tabii ki hayır bakanım” şeklinde tamamladı.

Yılmaz, “Eğer 18 Martta, Çanakkale’de dünyanın en büyük ayak açıklığı olan köprüsünü yapabiliyorsa bizim devletimiz, 28 kilometrelik Ovit Tüneli’ni yapabiliyorsa bu yolu hayli hayli, leblebi gibi bitirmesi lazım ama maalesef sayın bakanım bu konuda bir gelişme yok” diyerek tepki gösterdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!