Melissa Vargas’a büyük jest! Gerçek Malatyalı oluyor

featured

VNL şampiyonluğu sonrası Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyaya uzanan Filenin Sultanları’nda Melissa Vargas’a Malatya’dan büyük bir jest yolda.

FİLENİN SULTANLARI İLK KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU

Sırbistan’ı finalde 3-2 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, ilk kez Avrupa şampiyonu oldu. Daha önce 2003 ve 2019 yıllarında finale çıkan Ay-Yıldızlı ekip, iki maçı da kaybederek gümüş madalyanın sahibi olmuştu. Turnuvada oynadığı 9 maçı da kazanan Filenin Sultanları, namağlup şampiyon oldu. Millletler Ligi’ndeki son 6 maçtan galip ayrılan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı.

VARGAS’IN YILI

Sezonu Çin’de açan Vargas şampiyonluk yaşayarak Ocak ayında Fenerbahçe’ye döndü. Sarı-lacivertli takımla Sultanlar Ligi şampiyonluğunu elde eden Vargas, Türk milli takımı ile ilk kez VNL’de sahneye çıktı. Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları’nda Melissa Vargas MVP seçildi. Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı devirirken Vargas 41 sayı atarak inanılması güç bir başarı elde etti.

VARGAS ‘MEMLEKETİM MALATYA’ DİYOR

Türk vatandaşlığına geçen Melissa Vargas, saha içinde başarısı kadar saha dışındaki sıcakkanlılığıyla da öne çıkıyor. Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a çok saygı duyan Vargas, bu sebeple memleketinin de hep Malatya olduğunu söylüyor. Hatta sosyal medyada sıkça yer alan ‘Öncelikle kayısı diyarı Malatya’dan selamlar’ diyerek dikkat çekiyor, yüzleri güldürüyor.

VARGAS: MALATYA’YA GİTMEK İSTİYORUM

Malatya ile özdeşleşen isimlerden biri olan Melissa Vargas, Malatyalı hayranlarına söylemek istediğin bir şey var mı sorusuna: ‘Malatya’ya gitmek istiyorum’ cevabını verdi.

FAHRİ HEMŞERLİK BERATI

İHA’da yer alan habere göre Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları başladı. Ağırlıklı imar maddelerinin ele alındığı ilk toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlık ederken, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melisa Vargas’a fahri hemşerilik beratı verilmesi önerisi de gündemler arasında yer aldı.

15 EYLÜL’DE GÖRÜŞÜLECEK

Kendisine memleketinin sorulması ile ‘Malatyalıyım’ diyen milli oyuncuya jest yapmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gelen teklifi 15 Eylül’de yapılacak ikinci birleşimde görüşmesi bekleniyor.

Yarın yapılacak olan mecliste karar çıkması halinde Melisa Margas’a fahri hemşerilik beratı takdim edilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!