Mehmet Ceyhan’dan Nagehan Alçı’ya: Gözümde Değeri Olmayan Bir İnsansınız

Prof. Dr. Ceyhan: Karpuz Seçimini Karpuzcuya Bırakan Halk Aşı Konusunda Uzman Kesiliyor

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya “Bir yazısını bile okumayacak kadar gözümde değeri olmayan bir insansınız” ifadesini kullandı. Ceyhan, “Bir hekime sakın ‘bunak’ falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işitirsiniz ki, altından kalkamazsınız” dedi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı’nın kendisine yönelik “İsminin önünde koskoca ‘profesör’ unvanı olan, 1.5 yıldır her akşam televizyonlara pandemide tavsiyeler vermek için çıkan bir tıp doktorunun alenen ve kasten yalan söyleyeceğine inanmak istemediğim için Mehmet Ceyhan’ın benim son derece somut eleştiriler getirdiğim pazartesi günkü yazıma verdiği cevabı unutkanlığına bağlamayı tercih ediyorum.
Herhalde 3 gün önce söylediklerini hatırlamıyor. Hakikaten çok üzüldüm bu duruma. Kendisine acil şifalar diliyorum.” ifadelerine sert tepki gösterdi.

Twitter hesabında açıklamada bulunan Ceyhan, “Sayın Nagehan Alçı, bir yazısını bile okumayacak kadar gözümde değeri olmayan bir insansınız. Sizin beni neden bu kadar önemsediğinizi anlamadım. Ne yazık ki ilgiden yoksun kalmak, önemsenmediğini hissetmek böyle kötü bir şeydir. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Ceyhan, Alçı’nın “Herhalde demans nedeniyle onun söylediklerini de unutmuş ya da yanlış anlamış Mehmet Bey” ifadesine karşılık şunları söyledi:

‘SİZDEN ÇOK DAHA AKILLI İNSANLAR YETİŞTİRİYORUM ÇOK ŞÜKÜR’

“Bir hekime sakın ‘bunak’ falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işitirsiniz ki, altından kalkamazsınız. Sizden çok daha akıllı olduğum bir tarafta, sizden çok daha akıllı insanlar yetiştiriyorum çok şükür. Hem işittiğim en ağır suçlama bu olsun. Allah beni, sizinle ilgili söylenenlerden korusun.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!