Lütfü Türkkan’ın FETÖ’yü Savunduğu Ortaya Çıktı!

Lütfü Türkkan'ın FETÖ'yü  Savunduğu Ortaya Çıktı!

Meral Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında şehit ağabeyine küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın FETÖ’yü savunduğu ortaya çıktı.

PKK propagandası yapan Melis Alphan’a destek çıkan Lütfü Türkkan’ın FETÖ’yü de savunduğu ortaya çıktı. Türkkan, 2014’de FETÖ’cü Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca’yı savunmuş.

FETÖ KANALINDA FETÖ SAVUNUCULUĞU!

Lürfü Türkkan, 17-25 Aralık Operasyonları’ndan 1 yıl kadar sonra FETÖ’nün yayın organlarından olan Bugün TV’de FETÖ’cüleri savunduğu ortaya çıktı.

Lütfü Türkkan'ın FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'yı Savunduğu Ortaya Çıktı!

Ortaya çıkan görüntülerde Türkkan, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında onlardan ‘terörist çıkmayacağı’nı söylediği görülüyor.

Türkkan konuşmasında ; “Ekrem Dumanlı’nın terörist olduğu yerde ben baş terörist olmaya hazırım. Ekrem Dumanlı’dan, Hidayet Karaca’dan terörist çıkartamazsınız. Terörist çıkmaz bunlardan. Bunu yediremezsiniz millete yemez bunu” dediği görülüyor.

 

TÜRKKAN: EĞER HİDAYET KARACA TERÖRİSTSE BU TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BİR ÜYESİ DE BENİM!

Lütfü Türkkan’ın bir başka görüntüsünde ise Hidayet Karaca hakkında ; ” Eğer Hidayet Karaca teröristse, terör örgütü üyesiyse ben buradan ilan ediyorum. Bu terör örgütünün bir üyesi de benim arkadaş! Yarın dokunulmazlığım bittiğinde  hesaplaşacağım sizinle” dediği görülüyor.

 

FETÖ’YE YÖNELİK YAPILAN OPERASYONLARA KARŞI ÇIKMIŞ!

FETÖ’ye yönelik yapılan operasyonlara karşı çıkan Lütfü Türkkan, “Ben buradan bütün hizmet hareketinin gönül erlerine seslenmek istiyorum. Böyle bir operasyonu yapacak adamın önce kendisinin temiz olması lazım. Temiz olmayan bir adamın böyle operasyon yapma şansı asla ve kat’a yoktur. Ama göreceksiniz altından hiçbir şey çıkmayacaktır. Sadece ve sadece tehdit olarak devam edecektir. Herkes rahat olsun. Herkes huzurlu olsun. Hak gelir batıl zail olur. Hak mutlaka gelecektir.” eleştirilerinde bulundu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!