1. Haberler
  2. Gündem
  3. Leyla Aydemir cinayetinde dehşete düşüren detaylar: Cani amca kuyu ve ambarda saklayıp dereye atmış

Leyla Aydemir cinayetinde dehşete düşüren detaylar: Cani amca kuyu ve ambarda saklayıp dereye atmış

Ağrı'da 2018 yılında kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetine ilişkin soruşturmada kan donduran ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Küçük kızın, amcası tarafından bir süre kuyu ve ambarda saklandıktan sonra akarsuya atıldığı belirlendi.

featured

Ağrı’nın Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı’nın ilk günü aniden ortadan kaybolan ve Türkiye’nin gündemine oturan 3 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüyle ilgili yürütülen hukuki süreçte sarsıcı detaylar netleşti. Günlerce süren arama-kurtarma çalışmalarının ardından küçük Leyla’nın cansız bedeni, köyün yüzlerce metre uzağındaki bir dere yatağında bulunmuştu.

BİDEN FAZLA NOKTADA SAKLANIP DEREYE BIKARILDI

Soruşturma ve yargılama belgelerine yansıyan incelemelere göre; küçük kızın amcası tarafından önce alıkonulduğu, ardından tespit edilmesini önlemek amacıyla bir süre köydeki ambar ve kuyuda gizlendiği saptandı. Talihsiz çocuğun bedeninin, arama çalışmalarının yoğunlaşmadığı ya da fark edilmeyeceği değerlendirilen bir anda akarsu yatağına bırakıldığı tespit edildi.

YILIN EN KARANLIK CİNAYETLERİNDEN BİRİ OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

Minik Leyla’nın ölümüyle ilgili yürütülen adli soruşturmada elde edilen deliller, olayın planlı ve organize bir şekilde gerçekleştirildiğini gözler önüne serdi. Aileyi ve tüm kamuoyunu yasa boğan vahşetin ayrıntıları, çocuklara yönelik işlenen suçlardaki ceza süreçlerinin ve güvenlik tedbirlerinin önemini bir kez daha gündeme taşıdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!