Nazım Peker
Nazım Peker

Başın Sağ Olsun Türkiyem

Ülkemin kalbine, ülkemin Başkentine, ülke şehirlerinin başşehrine bomba koydu hainler. İlk tespitlere göre 29 yurttaşımız hakkın rahmetine kavuştu. Bir başka tabirle hunharca katledildiler.
 
Terörün her türlüsüne lanet olsun. Terörün dini, imanı, ırkı yoktur. Bütün terör örgütleri taşerondur, maşadır.
 
Onun için terör: kimden gelirse gelsin, adı ne olursa olsun alayına karşıyım. Hepsini de şiddetle, nefretle, öfke ile lanetliyorum. Allah’ın laneti tüm terörün, tüm terör örgütlerinin ve teröre her türlü açık gizli destek verenlere ve himaye edenlere de lanet olsun.
 
Aziz milletim! Asil ve necip Türk ırkım! Başın sağ olsun. Şehitlerimize Tanrı’dan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
 
Milletçe başımız sağ olsun!
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamalarına göre terörü yapan ve terörün arkasında YPG’nin olduğu ispatlanmış.
 
YPG’nin Ankara’da ne işi var?
 
YPG’li teröristlerin bomba yüklü araçlarını kimse görmemiş mi?
 
TSK’nın şanlı paşalarını tutuklama da zıpkın gibi davranan EMNİYET, Onun bunun yatak odalarında kamera çeken ve dinleyen MİT; yıllık izinde miydi yoksa birilerini mi korumak ve kollamakla mı meşguldüler
 
Sayın İç işleri bakanımız nereye bakıyorlardı acaba? Gar patlamasında da, bu patlamada da bakıp görmediğine göre; demek ki İç işlerine bakmıyorlarmış.
 
Muhtarlara, kaymakamlara nutuk atan; muhalefeti eleştirmekten başka siyaset bilmeyen Sayın Cumhurbaşkanımız acaba ne ile meşguldüler?
 
Haaaaaa! Hatırladım. O’nun tek derdi var: BAŞKANLIK ve rahatlıkla hareket edeceği SİVİL bir ANAYASA!.
 
Suriye’den her türlü terör örgütünün unsurları; kevgire döndürülen sınırlardan geçerken bizler: “Yapmayın! Sınırları bu kadar kontrolsüz geçişlere açmayın” dedikçe: bizleri, barış düşmanı, çözüm süreci engelleyicisi, dostluğa kalbi kapalı insanlar olarak kötülemiş ve hakaretlerde bulunmuştunuz!
 
Keşke yanılan biz olsaydık da; ülkemiz bu elim acıları yaşamasaydı!
 
2002 yılında neredeyse “SIFIR” terör olayı ile aldığınız ülkeyi ne hale getirdiğinizin farkında mısınız?
 
İstifa gibi ulvi ve onurlu bir hareketi aklınıza getirmiyor musunuz? Üzülerek bir tespitte daha bulunacağım: Terör örgütleri, sizin terör konusunda yetersizliğini anladılar. Bundan sonra siz ne yaparsanız yapın. Bu işin üstesinden gelemezsiniz!
 
İçimiz yanıyor. Tükürüğümüz boğazımızda düğümleniyor.
 
Koskoca saygın bir Türkiye: bu hallere mi düşecekti? Kalbine bomba mı konacaktı?
 
Tek başına iş başına”  ve “İstikrara oy veriniz” diyerek aldığınız oylarla: Türkiye’nin yaşadığı İstikrardan memnun musunuz?
 
Tekrar başın sağ olsun Türkiyem: asil ve necip milletim!
 
Esen kalınız.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!