Lütfullah Kaleli
Lütfullah Kaleli

Yunan Sevdası

featured

Ekranlarda moda oldu! Türk Yunan halkları arasında ortak yön çok!  Her iki halk arasında düşmanlık yok! Problem yöneticilerle. Yunan halkı dostumuz! Sevgili siyasal İslamcılar; aynı haltı Araplar için de yiyorsunuz. Girit’te ; iki haftada 20 000 Türk kendi kendine mi öldü! Anadolu’da camiler kendi kendine mi yandı! Kadınlarımızın meme uçları kendi kendine mi kesildi! Gençlerimize gazyağı uzaylılarca mı içirildi? Köylerimiz kentlerimiz nasıl yakıldı?

Ekranlarda moda oldu! Türk Yunan halkları arasında ortak yön çok!  Her iki halk arasında düşmanlık yok! Problem yöneticilerle. Yunan halkı dostumuz! Sevgili siyasal İslamcılar; aynı haltı Araplar için de yiyorsunuz.

Girit’te ; iki haftada 20 000 Türk kendi kendine mi öldü! Anadolu’da camiler kendi kendine mi yandı! Kadınlarımızın meme uçları kendi kendine mi kesildi! Gençlerimize gazyağı uzaylılarca mı içirildi? Köylerimiz kentlerimiz nasıl yakıldı?

Hicaz demir yolu; Eskimolar tarafından mı söküldü, trenlerimiz cinler tarafından mı saldırıya uğradı? Şam hastanesinde yaralı askerlerimizi ebabil kuşları mı şehit etti? Medine kuşatmasında (muhasarasında) askerlerimize İngilizlerle birlikte Aborjinler mi saldırdı?

Bu ne sevgi bu ne aşk Allah’ım(Tanrım). Bu Yunan –Ermeni Yahudi sevgisi hiç bitmeyecek mi! İçimizdekilerin düşmanlarımıza olan aşklarının perde arkasını, nedenlerini yeniden anlamaya çalışmak,  perdeleri aralamak usumuzun (aklımızın) gereği olsa gerek.

Vatansız – Ulussuz (milliyetsiz)bayraksız, Müslümanların- komünistlerin(Tanrısız-dinsizlerin) kötülüklerinden- ihanetlerinden ancak yüce Çalap’ımıza sığınırım. Tüm yeteneklerimizle-aklımızla(usumuzla) bunları etkisizleştirmeliyiz.

Artık abartılardan bıktık. Duygu sömürüsünden-hissiyatın tahrik edilmesinden bıktık arkadaş! Biraz da coğrafyanın öneminden-denizler ile birlikte İsrail saldırısındaki yerlerin askeri-ekonomik-siyasal önemine değinilse kıyamet mi kopar!

Ulusumuzun şuursuzca bir savaşa hazırlanması ihanet değil midir? Kapsamlı bir savaşa sürüklenmesi ile 1. Dünya savaşına sürüklenmesi aynı şeydir. Aralarında illiyet bağlantısı bulunmaktadır.

Vakitsiz savaş felaket getirir. Ne bizlere- ne Filistinlilere ne de diğer Müslümanlara ve soydaşlarımıza en küçük yararı dokunmaz!

Ulus olarak-devlet olarak en az on beş yıla ihtiyacımız var! Ekonomimiz, uzun soluklu bir savaşı kaldırmaz! Hele ne idüğü belirsiz mülteci cennetine dönen yurdum temizlenmeden girişilecek en küçük bir savaşta içimizin karışacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Ümmetçilik anlayışı sanaldır gerçekle ilgisi yoktur. Çanakkale savaşında Araplar yoktur. Onlar İngilizlerin safında idiler. Arap coğrafyasından olanlar o    coğrafyalarda yaşayan Türklerdir. İnsaf! Çarpıtmanın bu kadarına da pes doğrusu.

Gavurun çanağına aş taşımanın anlamı yoktur. Psikolojik bir savaşın ortasındayız. Vatansız- bayraksız –ulusu olamayan yüzsüzlerin oyunları mutlaka bozulmalıdır. Doğu Türkistan’daki Çin zulmüne bigâne kalan- her türden emperyalist saldırıya duyarsız olan seçici algı yapan iki yüzlülerin icabına devletimiz bir şekilde bakmalıdır.

Dört halifenin öldürülmesinde!  Hasan ve Hüseyin efendilerimizin öldürülmesinde iş bu iki yüzlülerin katkısı ciddi boyutlarda, çok da büyüktür. Mezhepler tarihi yeniden gündeme oturtulmalı, ciddi olarak öğretilmelidir.

Yüce Çalap’ımızın görkemli selamları; iki yüzlü vatansız-bayraksız-  Ulusu olmayanlara karşı yeni yöntemler geliştiren önlemler alan deneyimli-sadık yurttaşlarımızın üzerine olsun vesselam.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!