Lütfullah Kaleli
Lütfullah Kaleli

TARAFGİRLİK

Devlet İçinde Devlet Gibi!..

Taraf ;yan yada yön  olarak da algılanan bir deyim. Tarafgirlik ise herhangi bir kimseyi kuruluşu desteklemek- bazı hallerde körü körüne desteklemek anlamında kullanıla gelmektedir. Bizim konumuzu ilgilendiren ise; değişik nedenlerle  Rus- Ukrayna savaşında , enini ,sonunu düşünmeden verilen destekler .

                Öncelikle soydaşlarıma seslenip uyarıyorum. Aslında uyarı yerine , ders alınması da denebilir.Öncelikle Azerbaycanlı soydaşlarım, sizler Rus tanklarınca Bakü’de ezilirken Biz soydaşlarınızdan başka, kimin sesi çıkıyordu. Sizlere moral ve eylem desteğini bizden başka veren oldu mu .

                Kırım, Ruslarca işgal edilirken , yine bizden başkasının sesi çıktı mı!Dünya neredeydi. Şimdilerde ABD üflemesiyle neden yanlış yerde sesiniz çıkıyor. Rusların Ukrayna’da işi bitince nereye yöneleceğini sanıyorsunuz.

                Rusların ,başta Kazakistan olmak üzere, Azerbaycan ve diğer Türk cumhuriyetlerine yöneleceğini bilmek için, falcı olmaya hiçte gerek yok. Türk devletlerine yönelen Rusları tüm dünya destekleyecektir. Yani tırnağın varsa başını kaşı hesabı.

                Türklerin birleşmesini; Amerika-Çin –Rusya ve diğer Avrupa devletleri ile Ortadoğulu devletlerin hiçbirisi istemez.Bir Türk ancak diğer bir Türk’ün taraftarı olabilir. Bir Başkasının değil.

                Bizim içimizdeki bazı aklı evvellerin aklına; ABD üflemesi ile Ukraynalıların Türk asıllı olduğu geliverdi. Günlerdir sanal medyada tef çalıyorlar. Az önce saydığım devletler Türklerin karşısında doğal müttefiktirler. Hislerimizi değil aklımızı –tarihi deneyimlerimizi  konuşturmalıyız.

                Siyaset ulusumuzun çıkarları doğrultusunda yapılmalıdır. Avrupa’da kapı, kapı dolanan Azerbaycanlı siyasetçilere derim ki; Avrupalı ruhunu almadan, çıkar elde etmeden sizlere zırnık koklatmaz. VATANA İHANET ETMEDEN ,SİZLERE KURU EKMEK BİLE VERMEZ. Benim gönlüm asla vatana ihanet etmenize razı değil. İlla da hain olacağım derseniz; Türk devletlerinin elbet yapacağı veya yaptıracağı bir şeyler olmalı.

                Hür ve korunmuş topraklar olmadan siyaset yapılamaz kardeşlerim.Yurdunuzu  korumak istiyorsanız, bağımsız siyaset yapmayı düşünüyorsanız, RESULZADEYİ –GASPIRALIYI  örnek almalısınız. Şaşkın ördek gibi davranmayı bir kenara atmalısınız.

                Türk devletini yönetenlere derim ki , bağımsız Türk devletlerinin yöneticilerini-siyasetçilerini ve gerekli gördüklerinizi Milli güvenlik akademisinde bir süre misafir etseniz daha iyi olmaz mı.Aynı sözler ve uyarılar T.C. yurttaşları için de geçerlidir.

                Anadolu’da istiklal savaşında- Kıbrıs’ta 1974 öncesinde- 1985 ve sonrasında Karabağ’da- Bosna- Hersek’te  olmadık işkence ve soykırım yapanların kimler olduğunu asla unutma. Gün gelir seninde diri , diri derini yüzerler, meme uçlarından tespih, kolye yapıp boyunlarına asarlar. Aman dikkat kardeşlerim.

                İlla eleştiri yapmak istiyorsan, Türk birliği yolunda eksik kalanları gündeme getirmelisin. Kültürel birleşmedeki yavaşlığı diline dolamalısın. Ortak ağır sanayi ve teknolojiyi ele almalısın .

                Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları- Düşman tuzaklarından bir, bir atlayan- Türk birliği için çabalayan, bozguncuların fitnelerini bozan- Gelişi güzel hareket etmeyen, her davranışında hikmet gizli bulunanlara, ve her daim hayır dua kılanlara olsun vesselam.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!