Lütfullah Kaleli
Lütfullah Kaleli

KASAPLARIN ATIŞMASI

D E M İ Ş T İ K ! ! !

Amerikan bidonu Putin’e kasap demişti. Bizim köyde sıkça söylene bir ata sözümüz var.”kahpeye kahpe deme ,ar heybesini sana atar. Veya kör kendini görmez.”diğeri ise “Dinime söven bari Müslüman olsa!” Batı vahşetinin mensupları insan hakları demokrasi vesairenin yalnızca İsevi Avrupalılara özel olduğu anlayışındadırlar.

                Irakta –Suriye’de-Afganistan’da ve dünyanın diğer yerlerinde , ölen çocukların haddi hesabı yok! Ukrayna’da ise yalnızca 170 çocuk ölmüş. 170çocuk ve birkaç sivil öldüğü için Amerikan bidonu utanıp sıkılmadan kasap diyor. Amerikan vahşilerinin sırf Irak’ta öldürdükleri ve umursamadıkları beş yüz bin çocuk ! Asıl kasap şimdi kim!

Hani bizde Aşıklar karşılıklı atışır ya; o hesap; kim daha usta kasap atışmasına tanık olduk. Ölenler, Avrupalı olmayınca; insandan sayılmıyor.Çocuklar Avrupalı olmayınca; çocuktan sayılmıyor, sığınmacılar Avrupalı olmayınca; denizlerde ölüme terk ediliyor, bir şekilde ulaşanlar ise işkencelere uğruyor, kıymetli eşyaları zorla alınıyor, dövülüyor, birkaç aylık çocuklarıyla birlikte denizlerde ölüme gönderiliyor.

Adını şimdi hatırlayamadığım bir Avrupa ülkesinde, nehre düşen bir siyahi, yardım istediğinde gemide bulunan kadın ve erkekler yardım etmedikleri gibi, evine dön diyerek ölümünü seyrettiler. Katil ruhlu Avrupalılar-İseviler.  Türk vatandaşı olmaktan utanan –İseviliği ile övünen bir siyasetçi, benim dediklerime ne diyorsun, bunca yaşananlardan sonra hala lafının arkasın damısın!

Böylesine vahşi ve nankörlere siyaset zemini hazırlayanlarda aynı şekilde çirkindirler. Böylelerine oy verip seçenler de bu çirkinliğe ortaktırlar.

Azerbaycan’da yani Karabağ’da Ermenilerce diri,diri derisi yüzülen çocukların ahı ne olacak! Yapılan katliamların hesabı İsevi olunca sorulmuyor mu !  Onların işledikleri savaş suçu olmuyor mu ! Ukrayna’da savaştan kaçanlar insan da; Suriye’de veya diğer yerlerde yurtlarında saldırıya uğrayıp kaçanlar insan değil mi.

Batılılar medeni değildirler,aksine vahşidirler, soyup soğana çevirdikleri ,köle pazarında sattıkları siyahilere vahşi deyip durdular. İseviler nereye bulaştılar ise; önce soydular-sömürdüler, sonra insan ticaretine başladılar. Sevsinler böyle medeniyeti!

Rusya Türkiye’ye saldırsaydı; Avrupalı devletler ve uyduları bakın Rusları nasıl alkışlıyorlardı. Yardımın her türlüsünü yaparken nasıl zevkleniyorlardı. Aslında Rusya –Ukrayna savaşı , Rusya-Türkiye savaşı şeklinde planlanmıştı. Türkler bu tuzağa düşmediler.

Ukrayna başkanı Zelinski, boşuna Türkiye garantör olsun diye çırpınmıyor. Ukraynalı Yahudi’nin kendine göre bir hesabı var, bir başka mevsime kalan Türk- Rus savaşının,temel taşlarını döşemeye çalışıyor.Amma,yemezler! Devletimin aklını oluşturanlar elbet gereğini düşünüp yapıyorlardır.

Yüce Türk ulusu, günümüzde yaşananlardan gerekli dersleri çıkarmalı, birliğini bütünlüğünü güçlendirmelisin. Diyen  ne güzel demiş; Türk’ün –Türk’ten başka dostu yoktur diye. Siyasal İslamcı kardeşler alınmasınlar. Din kardeşlerimiz Arapların almış oldukları tavırlar ve konumlanmalar bu iddiayı doğrulamış oluyor. Biraz da Arap din kardeşlerimizi eğitseniz, bizlere dediklerinizi onlara da deseniz kıyamet mi kopar.

Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları, gözünü açan ,aklını kullanan, Kafir ve münafıkların tuzaklarını bozan, yalnızca Çalap’ımıza dayanan kişilerin üzerine olsun vesselam.

                                                                                                                           LÜTFULLAH KALELİ

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!