‘Kocanı Nasıl Öldürürsün’ Kitabının Yazarı, Kocasını Öldürmekten Hapis Cezası Aldı

'Kocanı Nasıl Öldürürsün' Kitabının Yazarı, Kocasını Öldürmekten Hapis Cezası Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir mahkeme ‘Kocanı Nasıl Öldürürsün’ kitabının yazarı Nancy Crampton Brophy’nin eşini öldürme suçundan hapis cezası aldı.

“Kötü koca” ya da “Kalpte Cehennem” gibi çarpıcı başlıklara sahip duygusal romanlara imza atan kadın yazar  kamera görüntülerini ve iddiaları yalanladı.

Brophy, cinayetin işlendiği kayıp silahın ise romanlarındaki “gerçekçiliği artırmak” için satın aldığını söyledi. Silahın kitaptaki bir araç olduğunu söyledi. Kocasını sigortadan 1,5 milyon dolarlık tazminat almak için öldürdüğü iddiaları da yazara yöneltilen suçlamalar arasındaydı.

Avukatlar kararı temyize taşıyacaklar

Haziran 2018’de kalbine sıkılan iki kurşunla öldüğü anlaşılan kocası, eğitim verdiği Yemek Okulu’nun bir sınıfında yerde yatarken öğrenciler tarafından bulunmuştu.

Nancy Brophy aynı yılın eylül ayından beri tutuklu bulunuyor. Brophy’nin hapiste hücre arkadaşına yanlışlıkla suçunu itiraf ettiği öne sürülmüştü. Oregon Live’a göre  Overstreet, Brophy’nin hücre arkadaşı Andrea Jacobs’a yanlışlıkla itirafta bulunduğunu ifade etti.

Brophy ile hücre arkadaşı arasında geçen konuşmayı mahkemeye taşıyan Overstreet, “Brophy, kollarını açarak hücre arkadaşına ‘vurulma anında bu kadar uzaktaydım’ dedi.” diye konuştu.

Avukatlar, aralarının iyi olduğunu göstermek amacıyla mahkemeye eşler arasındaki mesajları sundu. Savunma avukatları ayrıca dolandırıcılıktan hapis yatan Jacobs’un şahit olarak dinlenmesinin yanı sıra iddianın detaylı şekilde araştırılması gerektiğini söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!