Kocaeli’de Afgan cani tarafından cinsel saldırıya uğrayıp başı taşla ezilmişti: Ayşegül Aydın yaşam mücadelesini kaybetti

Kocaeli'de Afgan cani tarafından cinsel saldırıya uğrayıp başı taşla ezilmişti: Ayşegül Aydın yaşam mücadelesini kaybetti

Kocaeli Gebze’de evine giderken kaçak yollarla Türkiye’ye giren bir Afgan’ın saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 17 yaşındaki Ayşegül Aydın’dan acı haber geldi. Ayşegül Aydın, 12 Temmuz’dan bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Gebze ilçesinde 12 Temmuz günü meydana geldi. Dershaneden eve dönen 16 yaşındaki Ayşegül Aydın, kendisini takip eden Afganistan uyruklu A.M. (20) tarafından ağaçlık alana sürüklenerek cinsel istismara uğradı. A.M., kendisine direnen Aydın’ı boğazından sıkıp, başını taşla ezerek ağır yaraladı.

Yaklaşık 5 aydır hastanede tedavi gören Ayşegül Aydın’dan kötü haber geldi. Aydın, gece saatlerinde hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

BABASI, ERDOĞAN’A TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Baba Metin A., kızının fotoğrafını göstererek “Bu fotoğrafa iyi bak Erdoğan, bu senin eserin” diyerek Cumhurbaşkanı ve AKP’ye tepki göstermişti.

Acılı baba, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sonuna kadar gideceğim bu olayın. Bu 15 yıldır bizzat destek verdiğimiz, oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin eseriniz. siz ve çocuklarınız çok güzel, özel korunuyor. Ama biz kıyıda köşede ücrada kalan insanlarımız mültecilerin esiri altında kaldık. Biz çocuğumuzu okula, bakkala gönderemiyoruz. Çocukları annesi babası olmadan bir yere gönderemiyoruz. Ama işte bir gün unuttuk, bize bedelini ağır ödettiler. Sayın cumhurbaşkanım bu mülteci olayına bir el atın. Hükümet olarak bir süzgeçten geçirin. burası yol geçen hanı değil. Ayşegül’ün fotoğrafına bir bak.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!