Kılıçdaroğlu’nun bir gizli işi daha çıktı… “Başka kanallarla da anlaşma yaptık”

featured

CHP, Halk TV ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bir televizyon kanalının siyasi partiyle anlaşma yapması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Halk TV’nin Ekran propagandacıları konu karşısında sessizliğini korudu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belediye başkanları ile yaptığı toplantıda “Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabi ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum” şeklindeki sözleri tartışmaları beraberinde getirdi.

Bu konuyla ilgili Habertürk TV canlı yayınına çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Halk TV dışında CHP’nin başka kanallarla da anlaşma yaptığını açıkladı.

Erdem canlı yayında, “Bugünkü şartlarda Türkiye’de normal, İngiltere’de ya da İsveç’de anormaldir. Başka kanallarla da anlaşma yapıldı ama onları söylemem uygun değil” ifadelerini kullandı.

Eren Erdem ne kadar para verildiğini ise “açıklayamam” diyerek reddetti.

AKILLARA KRT – TUNCAY ÖZKAN İLİŞKİSİ GELDİ

CHP’nin seçim sürecinde kullanılan ve nereye gittiği belli olmayan 367 milyon liranın Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Tuncay Özkan tarafından yönetildiği biliniyordu.

Odatv yazarı Hürrem Elmasçı, Tuncay Özkan hakkındaki soruları iki kez Türkiye gündemine getirmişti:

Sizler, CHP medyasında “kim kimdir” sorusunun yanıtını merak ediyorsanız gerçekleri öğreneceğiniz iki kişi var:

Biri Tuncay Özkan…

Diğeri de Bülent Kuşoğlu…

Paranın başında bu iki isim var! Yakında hangi medyaya ne paralar verdiler ortaya çıkacak, hiç merak etmeyin. İnanır mısınız hiç okunmayan, seyredilmeyen yerlere bile ne paralar verdiler. Ki bu kadar paranın ortaya çıkması çok baş ağrıtacaktır.”

17 Haziran 2023 – Kasa her zaman kazanır mı… CHP’nin seçimlerde ne kadar harcadığını öğrendim

“Yazının başlığı, kumar tutkunlarının iyi bildiği bir ifadedir. Kumar oynamayı sevenler, kasaya karşı oynarken bunu hep aklında tutar. Sayın Kuşoğlu’nun da iskambil kağıtları ile arasının iyi olduğunu Ankara’da pek çok kişi bilir. Raconu çok ama çok iyi bilir yani. Odatv’de ve birkaç başka mecrada da ‘CHP’nin reklam paraları nereye gitti?’ diye çok şey yazıldı çizildi. Tuncay Özkan ile ilgili onlarca haber yer aldı. Bence genç gazetecilerin tembelliği, CHP’nin milyonlarının nereye gittiğini bulamadı. Yahu medyaya sağdan bak soldan bak 40 kişiyiz, birbirimizi biliriz. KRT ve ANKA hariç, hangi TV kanallarına CHP’den ne kadar bütçe gitmiş? Hangi internet sitelerine, gazetelere ne kadar liralık reklam verilmiş,hangi reklam satın alma şirketine ne para verilmiş?

Gazeteci arkadaşlarım birbirinizle konuşsanız bile işin vehametini anlarsınız zaten…

376 milyon liralık reklam bütçesi kime harcandı?

Ya hepiniz zengin oldunuz susuyorsunuz, ya da kandırılmaya doymuyorsunuz.

Bu yaşlı ablanız, zaten yazılıp çizilmiş 376 milyonu konuşacak değil.

Çünkü CHP kasasından resmî olarak seçimlerde ne kadar toplam bütçe harcandığını öğrendim.

782 milyon lira.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!