Kayseri, EMITT Fuarı’nda dünyaya tanıtılıyor

featured

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği, Kayseri İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Erciyes A.Ş. ile birlikte dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan ve 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, kurduğu stantta Kayseri’yi tanıtıyor.

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile kazı çalışmalarında önemli bir aşama kaydedilen Kültepe Kaniş-Karum, EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, kurduğu stantta Kapuzbaşı Şelaleleri’ni, turizmin yeni gözdesi olacak Soğanlı Vadisi’ni, binlerce kuş türüne ev sahipliği yapan Sultan Sazlığı’nı, yılkı atlarını ve Kayseri mutfağını EMITT’e tüm dünyaya tanıtıyor. Tüm değerleri ile Kayseri’nin tanıtıldığı stantlar ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

EMİTT’te 30’a yakın ülkeden 600’e yakın katılımcı yer alıyor. EMITT, zemin hazırladığı iş birlikleri ve satış anlaşmalarının yanı sıra Türkiye’nin tanıtımına doğrudan katkı sağlayıp, 26. kez sektör ile buluştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!