KAN MESELESİ

KAN MESELESİ
Türk milliyetçilerinin yüreğinde büyük bir heyecan dalgası yaratan Ümit ÖZDAĞ’ı sevip saymamak ona hakettiği değeri vermemek damardaki kana ihanet olur.
O bana sevgisinin kıymığını vermese bile Türklük mücadelesine yaptığı hizmetler nedeniyle ben onu hep takdir edecek ve seveceğim..
Eğer mandacı işbirlikçi güruhlar, siyasal islamcılar kürtçü bölücüler Ümit ÖZDAĞ’a saldırıyorsa Türk milliyetçilerinin saf tutacağı yer Sayın Ümit ÖZDAĞ’ın yanı olmalıdır.
“Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır” deyip kimseyle polemiğe girmem.Ancak içimize sızan hainler varsa bunları ortaya çıkarıp deşifre etmeyi de boynuma borç bilirim.
“Devleti ebed müddet ilelebet Cumhuriyet” benim hayat felsefemdir.Devleti yaşatki millette yaşasın.Türk milleti kum yığını değildir.Tarihin en köklü soylu milletidir. Kıyamete kadar bu topraklar üzerinde hüküm hep Türkün olacaktır.
Hayatım boyunca Türk milliyetçilerinin sadece gönlüne girmek istedim. O kadar çok politik orospunun olduğu yerde belki kendimi Siyasetçilere sevdiremedim ama gönüllere girmeyi başardım.
Türkiye’nin hemen hemen tamamında her gün görüş alışverişinde bulunduğum çok kıymetli dava arkadaşlarım ve dostlarım vardır. Her zaman söylediğim gibi Gök kubbede hoş bir seda bırakabilirsem ne mutlu bana..
Bu vesile ile kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hepinize Sevgi saygılar sunuyorum.
Tanrı Türkü korusun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!