Kablonet Kullanmanın Avantajları

Kablonet Kullanmanın Avantajları

Kablonet Kullanmanın Avantajları

Kablonet kullanmanın avantajlarını anlamak için öncelikle internet bağlantısının altyapıyla doğrudan ilişkisini görmek gerekiyor.  Günlük hayatta internet kullanan herkes belli internet servis sağlayıcılarının sunduğu altyapı olanaklarından yararlanıyor. İnternet hızı, bağlantı kalitesi gibi çok önemli konuları belirleyen şey internet bağlantısının nasıl sağlandığıdır. İnternet hız testi yaptığınızda indirme, yükleme ve ping değerleri size sunulan tarifedeki değerlenmen düşük çıkabilir. Çünkü altyapıdaki aksaklıklar hızı düşürebilir. Günümüzde ADSL bağlantısı en yaygın bağlantı olarak kullanılıyor. Oysa ADSL bağlantısı oldukça sorunlarla dolu ve sürekli destek isteyen bir bağlantı türüdür. Çünkü ADSL bağlantı bakır kablolar aracılığı ile telefon hattı üzerinden veri iletimini gerçekleştirir. Bu sistemde ana sunucuya uzaklık, kablo kalitesi, telefon hattı dinamikleri internet bağlantısını ve hızını olumsuz etkileyebilir. Genellikle film izlerken görüntülerin donması, mesajların geç gitmesi, internet bağlantısının kopması ve yavaşlaması altyapı sisteminden kaynaklanır.  Kablonet internet hız testi sonuçlarından Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı olduğunu göstermektedir. Kablonet tamamen farklı bir altyapı kullanır. Fiber optik kablolarla telefon hattına ihtiyaç duymadan internet bağlantısı kurar. Bu nedenle de hiçbir şekilde internet hızında yavaşlama ve bağlantı kesintisi gibi sorunlar yaşanmaz.  Kablonetin uygun fiyatlı fiber internet kampanyaları ışık hızında internet olanaklarından herkesin yararlanmasını sağlar.

Kablonet Fiber Altyapı Ayrıcalıklarıyla Yüksek Hızda Kesintisiz İnternet

Günümüzde artık ADSL bağlantısı fiberin yanında oldukça yavaş kalıyor. ADSL bağlantıda en yüksek hız 16 Mbps iken fiberde en yüksek hız 1000 Mbps’ye kadar ulaşıyor. Kablonet fiber optik altyapısıyla 100 Mbps’ye kadar hız seçenekleri sunuyor. Tarifenizde belirtilen hız kullandığınız gerçek hız oluyor. Çünkü diğer altyapı sistemlerinde olduğu gibi kablonet fiber internet hızı hiçbir şeyden etkilenmiyor. Kablo TV altyapısı üzerinden internet hizmeti sunulduğundan genel internet sorunları kablonetin internet bağlantısında yaşanmıyor. Vaat edilen yüksek hızda kesintisiz internet ancak kablonetin sağladığı altyapı ile gerçekten kullanılabilir. Kablonet internet tarifeleri ekonomik fiyatlarla yüksek hızda sorunsuz internet kullanma imkânı yaratır. Kablonet kendi altyapısını kullandığı için hizmet sağladığı kullanıcılara fiyat konusunda da ayrıcalıklar yaşatır. Kablonet internet hizmeti alanlar genel ağ trafiğin sorunlarından kurtulur. Paket kaybı, ping sürelerinde artma gibi internet bağlantısını olumsuz etkileyen durumlar Kablonet internet bağlantısında ortaya çıkmaz. Sadece yüksek hızda değil her zaman hiçbir değişiklik olmadan aynı hızda internet kullanabilirsiniz. Kullandığın Kadar Öde tariflerinde internet kullanım miktarınıza göre ödeme yaparsanız. Limitsiz internet tariflerinde yükleme ve indirme hızını kendiniz belirleyebilirsiniz.  Kablonetin yaşattığı ayrıcalıklar internet hızı ve kalitesiyle bitmiyor. Genel olarak kablonet ne gibi avantajlar sağlıyor;

  • Işık hızında 100 Mbps’ye kadar fiber internet bağlantısı
  • Kablo TV üzerinden geniş bant internet ayrıcalığı
  • İndirme ve yükleme işlemlerini eş zamanlı yapabilme
  • Paket kaybı ve ping süresinin artması gibi sorunlardan kurtulma
  • Hiçbir şeyden etkilenmeyen bağlantı kalitesi
  • Kablo TV eşsiz televizyon keyfini de internetle birlikte sahip olma
  • İlk 3 ay bedava gibi avantajlı kampanyalardan yararlanabilme
  • Kablonet müşterisi olduktan sonra da ayrıcalıklı olanakların sunulması
  • 7/24 müşteri desteği ile sorunlara anında çözüm odaklı destek

Kablonet İnternet Hizmetlerinden Nasıl Yararlanabilirim?

Kablonet altyapısının tamamen farklı olduğunu söylemiştik. Altyapı ileri teknoloji bir fiber optik sistemle kuruluyor. Kablonet altyapı ağını genişletmeye devam ediyor. Ancak şimdilik belli şehirlerde kablonet hizmetinden yararlanabiliniyor. Fiber altyapısı sorgulama işlemini kablonet web sitesinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Bulunduğunuz konumun adres bilgilerini girerek kablonet altyapısı olup olmadığını öğrenebilirsiniz.  Sorgulama sonucunda altyapı kapsamında yer aldığınızı görüyorsanız dilediğiniz avantajlı kampanyayı seçebilirsiniz. Yok Kampanyası, 100 Güldüren Kampanya, Kullandığın Kadar Öde gibi kampanyaları değerlendirebilirsiniz. İnternet tariflerinde kotalı duran kotalı sınırsız, akıllı sınırsız, simetrik tarifelerde indirme ve yükleme hızlarına göre seçim yapabilirsiniz. Limitsiz internet kampanyalarında 100 Mbps’ye kadar hız tercih edebilirsiniz.  İnternet kullanma standartlarınızı belirleyerek Kablonet müşteri hizmetlerinden tarife seçimi hakkında yardım da alabilirsiniz. Bütçenize uygun Kablonet tarifeleri ile yüksek hızda kesintisiz internet hizmeti kullanmanın avantajlarına sahip olabilirsiniz. Kablonet internet bağlantısı için telefon hattı aboneliğine ihtiyacınız yok. Kablonet’in özel modemi ve Kablo TV sayesinde ayrıcalıklı internet bağlantısına sahip olabilirsiniz. Ayrıca Kablonet’in engelli indirimi, şehit yakını ve gazi tarifeleri sosyal hizmetine katkı sağlamak için özel olanaklar sunar.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!