İYİ Partili Kerim Çoraklık, Sedat Peker’in Açıklamaları Üzerine Yargıya Başvurdu

İYİ Partili Kerim Çoraklık, Sedat Peker’in Açıklamaları Üzerine Yargıya Başvurdu

İYİ Parti Sosyal Medya Direktörü Kerim Çoraklık, kendisinin hapis yatmasına neden olan ‘FETÖ’ suçlamasıyla ilgili olarak, Sedat Peker’in açıklamalarının ardından yargıya başvurdu.

Sedat Peker, yayınladığı videoların 5’incisinde Beyaz TV’de ‘FETÖ’cü’ denilerek hedef gösterildikten sonra gözaltına alınıp, 14 ay hapis yatan ve daha sonra beraat eden İYİ Parti Sosyal Medya Direktörü Kerim Çoraklık’a ‘kumpas’ kurulduğunu açıklamış, olayla ilgili, “Emre Olur var, Beyaz TV’de çıkıyordu, bana gelip giderdi, nasıl bir tezgah kurduğunuzu anlattı bana. Ben sağlamcı adamım, bizde kayıt kuyut sağlam olur. Bu Kerim Çoraklık var, İYİ Parti sosyal medya direktörüydü. Emre Olur’u siz Beyaz TV’ye çıkarıp, teknik böyle çok şey biliyorlar, bu bu şeylerden ‘FETÖ’cüdür’ diye adamı nasıl paketleyip kaç senedir ceza yatırtınız. Bana anlattı, namusluysa sorana da anlatırlar” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Sosyal Medya Direktörü Kerim Çoraklık, Sedat Peker’in, kendisinin ‘FETÖ’den hapis yatmasına neden olan olayla ilgili açıklamalarının ardından konuyu yargıya taşıdı.

Çoraklık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Türk Milliyetçisiyim, devletten şikayetçi olmam, mağdur edilsem de tazminat diyerek milletin parasına el uzatmam ama devletin içinde bulunduğu karışık ortamı kullanarak; iftira atana, kumpas kurana dava açarım!” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!