İsmail Türk Kendisine Yöneltilen Eleştirilere Samimiyetle Cevap Verdi

İsmail Türk Kendisine Yöneltilen Eleştirilere Samimiyetle Cevap Verdi

İsmail Türk, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayınlanan Yavuz Ağıralioğlu ile olan röportajı hakkında videolu bir açıklama yaptı. İsmail Türk yaptığı açıklamada, röportajı 10 sene önce Yavuz Ağıralioğlu’nun ofisinde herkese açık şekilde yaptığını söyledi. Türk ayrıca videonun tamamını kendisinin dahi bulamadığını, kendisinin ya da tanıdığı birisinin servis etmediğini savundu. Zafer Partisi’ne bir operasyon yapılmak istendiğini ekledi.

 

İsmail Türk’ün açıklamasından satır başları:

“Şunun bilinmesini istiyorum ki; ben yaklaşık 40 yıldır gazetecilik yapmaya çalışan birisiyim. Sahibi olduğum haber sitesi “habererk” 18 yıldır yayın hayatına devam ediyor. 13 yıldır YouTube üzerinden her konu hakkında zaman zaman görüşlerimi belirtirim. Zaman zaman röportajlar yapar koyarım. Bunları da bazen haberleştirirdik.”

“10 yıl önce İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile Ankara’da kendi bürosunda 10 kişinin huzurunda yapmış olduğum bir röportajdan kesintiler yaparak – nasıl buldularsa ben bulamıyorum tümünü – Twitter üzerinden paylaşmışlar.”

“Bu videoyu bugün paylaşan ben değilim, tanıdığım birisinin de yaptığını zannetmiyorum.”

“Zafer Partisi’nin hızla büyümesi, bu kadar kısa sürede gelişip barajı da aşıp kitlelere doğru gittiğini görerek panikleyenler önce Zafer Partisi’ne bir operasyon yapmayı deniyorlar. Olmaz ise içindeki Türkçü, Türk milliyetçisi kadrolara operasyon yapayı adeta alışkanlık haline getirdiklerini nereden biliyoruz? MHP’den, BBP’den, İyi partiden biliyoruz.”

“Bir el iletişim dairesinden bizi bulamadığımız videoları alıyor getiriyor, servis ediyor. Twitter üzerinden bize saldıranların %95’inin kimliksiz troll hesaplar olduğu açıkken 3-5 kişi de peşine takılıyor.”

“Vatanseverlere şunu söyleyebilirim:”

“Zafer Partisi’ni değerli genel başkanımız Ümit Özdağ yönetiyor ve onun kadroları bizler. Twitter üzerinden partimize operasyon yapılacağını zannedenler tabii ki aldanıyor.”

“Biz geçmişteki görüşlerimizi bir kenara koyup, bütün dünya görüşlerimizi resetleyerek Zafer Partisi’ni kurduk. Zaman zaman özeleştiride bulunarak yıllarca hiç farkında olmadan Türkçülük, Türk milliyetçiliği ve Ülkücülük adıyla siyasal İslamcılık yaptık diyecek kadar samimiyetle özeleştiri yapan birisiyim. Dolayısıyla bu beni dinsiz, dinli yapmak zorunda değil. Laik, hukuk, demokratik bir düzenle yönetmeye talibiz.”

 

AÇIKLAMANIN TAMAMI:

https://www.facebook.com/watch/?v=1105662197036608&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C-GK2C&ref=sharing

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!