İntihar Eden Çiftçiden Yürekleri Burkan Not: “Borcum Çok, Traktörümü Satın, Ödeyin”

İntihar Eden Çiftçiden Yürekleri Burkan Not:

Muğla Milas’ta 2 çocuk babası çiftçi Fahrettin Aktaş borçlarını ödeyemediği için intihar etti! Ailesine bıraktığı not yürekleri dağladı!

Arka arkaya gelen intihar haberlerine bir yenisi eklendi. Bugün İstanbul Sancaktepe’de köprü korkuluklarına kendini asarak intihar eden vatandaşın sonrasında bir acı intihar haberi de Muğla’dan geldi. Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve bir süredir borçlarını ödeyemediği için bunalımda olduğu öğrenilen iki çocuk babası çiftçi, av tüfeği ile intihar etti. Milaslı çiftçinin “Borcum çok, traktörümü de satın borçlarımı ödeyin, bu onursuzluğa dayanamam” notu bıraktığı ortaya çıktı.

Milas ilçesine bağlı Yaşyer Köyü’nde yaşayan çiftçi ve iki çocuk babası 50 yaşındaki Fahrettin Aktaş bu sabah saatlerinde annesi Ayşe Aktaş ile birlikte yaşadığı evin odasında kendisine ait av tüfeği ile intihar etti. Sabah uyandıktan sonra oğlunu kahvaltıya beklerken silah sesi gelmesinin ardından odaya giren anne Ayşe Aktaş, oğlunu kanlar içerisinde yerde buldu.

YÜREK BURKAN NOT: “TRAKTÖRÜMÜ SATIN BORÇLARIMI ÖDEYİN”

Akrabaları tarafından çağrılan sağlık ekiplerinin kontrol ettiği Aktaş’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Baş ucunda ise “Traktörün de olmak üzere borcum çok, traktörümü de satın borçlarımı ödeyin, bu onursuzluğa dayanamam” diyerek yazıp bıraktığı not yürekleri burktu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!