İkinci Eşi Olmak İstemeyen 16 Yaşındaki Kuzenini Vurdu, Kayıplara Karıştı

İkinci Eşi Olmak İstemeyen 16 Yaşındaki Kuzenini Vurdu, Kayıplara Karıştı
Close up male hand holding gun with dark background use for texts display

37 yaşındaki evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş, ‘ikinci eşi’ olmak istemeyen amcasının kızı 16 yaşındaki E.K.’yi vurdu ve ağır yaraladı. E.K., yaşam destek ünitesine bağlı yaşam  mücadelesi verirken Aslan Karakaş aylardır bulunamadı. Öte yandan Aslan Karakaş’a ait silahın ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Bismil’e bağlı Doruk köyünde yaşayan 16 yaşındaki E.K.’nin annesi, taciz ve ölüm tehditleriyle “ikinci eşi” olması için kızını zorlayan yedi çocuk babası Aslan Karakaş’tan şikayetçi oldu. Anne baskılara dayanamayıp şikayetini geri çekmek zorunda kalırken ölüm tehditleri de devam etti.

E.K.’nin başka biriyle evleneceğini duyan Aslan Karakaş, 4 Şubat 2021 günü, E.K. ve annesi evlerinin önünde otomobile binecekleri sırada kurşun yağdırdı. E.K., vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırılan E.K., bir hafta sonra kendine geldiğinde Aslan Karakaş’ın silahlı saldırısına uğradığını söyledi. Olaydan sonra kaçan Aslan Karakaş ise yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!