İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili Özkan istifa etti: Artık ‘hür ve müstakilim’

featured

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’dan istifasını istedi. Gazete Duvar’ın ulaştığı Özkan, istifasını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talep ettiğini belirtti.

Kararını sosyal medya hesabından duyuran Özkan, partisinin yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapmamasını eleştiriyordu. X (Twitter) hesabından açıklama yapan Özkan, “Genel Başkan Meral Akşenerin talebi doğrultusunda artık “Hür ve Müstakilim” İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum” dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ise Özkan’ın görevden istifasının istenmesinin gerekçesi olarak, “parti görüşlerine aykırı hareket etme, sosyal medyada kendi görüşlerine yer verme”yi gösterdi.

“Teşkilatlara rağmen siyaset yapılmaz” diyen Özkan, Halk TV’de katıldığı bir televizyon programında, “Genel İdare Kurulu’nun vermiş olduğu bir karar var. Bu karar nasıl değiştirilebilir. Ayetleri tefsirciler tartışabiliyor. Genel İdare Kurulu, Genel Başkana yetki verdi. Şuan böyle bir yetki yok. Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Somut bir öneri getirilirse, Genel Başkan nezaketli bir insan. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir” demişti. (HABER MERKEZİ)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!