Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri

Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri

Saçlarınızın hızlı uzaması ve gürleşmesi için kimyasal ürünler kullanmanıza gerek yok. Çünkü evde hazırlayabileceğiniz doğal karışımlar ile çok daha sağlıklı bir etki mümkün. İşte saçlarınızın çok seveceği o tarifler…

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağını  saçlarınıza uygulamak, hasar görmüş saçları korur e büyüme için gerekli olan protein veya amino asit kaybını azaltır. Sert kimyasallar içeren ürünleri kullanıyorsanız bu ürünlerin yan etkilerini en aza indirir. Saç diplerinize iki yemek kaşığı hindistan cevizi yağını masaj yaparak uygulayın 1 saat bekledikten sonra su değdirmeden şampuan sürün. Aksi halde hindistan cevizi yağı saçlarınızdan arınmaz.

Bektaşi üzümü

Bektaşi üzümü, foliküllerimizdeki dermal papilla hücrelerini uyararak saçlarınızın uzamasını hızlandırıyor. Avuç içinizle saçlarınızı masaj yaparak uygulayıp ve bir saat bekletip yıkayın.

Soğan suyu

Eğer saçkıranınız varsa bu yöntem işinize yarayabilir. Soğanın suyunu çıkarmak için  soğanı süzün ve kafa derinize uygulayın. Kokudan kurtulmak için saçlarınızı şampuanla yıkayın. Bu yöntemi haftada iki kez uygulayabilirsiniz.

Balık yağı

Sıvı veya kapsül formda balık yağı tüketmeniz saçlarınızın uzamasını destekler.

Yumurta

Eğer kepek probleminiz varsa bu yöntemi daha dikkatli okumalısınız. Yumurta, saçlarınız için son derece faydalı proteinleri barındıran bir besindir.

İki adet yumurtayı iki yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırın. Yapışkanlığını azaltmak için de yarım bardak su ile seyreltin. Taradığınız saçlarınıza  uygulayın ve şampuanlamadan önce 30 dakika bekletin.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!