Her Erkeğin Dolabında Olması Gereken Yazlık Ayakkabı Modelleri

featured

Yaz yaklaşıyor ve mevsime uygun olduğu kadar şık da olan, sıcak havalara hazır ayakkabılarla, kelimenin tam anlamıyla şık bir şekilde dışarı çıkmaya hazırlanıyor. İster günlük kullanım için ister daha resmi işler için ayakkabı arıyor olun, doğru yere geldiniz. Erkekler için en iyi yazlık ayakkabı modellerinde son trendleri mercek altına alacağız. Erkekler için terlik modelleri, şort ve tişört modelleri ortaya çıktığı zaman bilin ki yaz geliyor demektir.

 

Sandaletler, klasik parmak arası terliklerden iki bantlı bağlantılara ve espadril birleşimine kadar pek çok şekle sahiptir. Günümüzün sandaletleri, hayat kurtaran hava akışından ödün vermeden biraz daha fazla kapsama alanı sunuyor; elbette dokuma deri sandaletlerden, huaraches ve balıkçı erkek sandalet modellerinden bahsediyoruz. Huaraches, genellikle ince bir deri veya krep tabana tutturulmuş karmaşık dokuma deri üst kısımlara sahip geleneksel bir Meksika sandaletidir. Öte yandan balıkçı sandaletleri, mahallenizin yerleşik ızgara ustasının, kömürle dolu alanıyla ilgilenirken, aşçılıkta giymesini bekleyeceğiniz türden tekmelerdir. Muhtemelen onları çamaşır suyu beyaz çorapları ve kargo şortlarıyla tanıyorsunuz, ancak artık süslü versiyonları da var ve presli elbise pantolonları ve havadar kamp gömleğiyle düpedüz zarif görünüyorlar.

 

En iyi erkek yazlık ayakkabı modelini satın alırken herkese uyan tek beden yaklaşımı diye bir şey yoktur. İster çatı katındaki barda biraz eğleniyor olun , ister havuz kenarında dinlenin, ister eski barbekünün tozunu alın , belirli durumlar için özel çiftlere ihtiyacınız olacaktır. Sadece bir ayakkabı satın alıp onun tüm güneşli sezon boyunca dayanacağını umamazsınız.

 

Erkekler için en iyi yazlık ayakkabıların şık, sağlam ve nefes alabilen olması gerekir; bu da tonlarca yalıtım aradığımız anlamına gelmez, ancak esneklik, dayanıklılık ve genel şıklık aradığımız anlamına gelir. Bu nedenle, rahat mokasenlerden kült takunyalara, baba stili spor ayakkabılara ve daha fazlasına kadar yaz aylarının olmazsa olmaz ayakkabı modelleri birden fazladır. Rahat, şık ve ayağınıza tam oturan bir çift yürüyüş ayakkabısı bulmak kolay bir iş değil ve ufukta bahar geldiğinde mutlaka bir çifte ihtiyacınız olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!