HDP’li Paylan’dan Özdağ’a suç duyurusu

HDP’li Paylan’dan Özdağ’a suç duyurusu

İstanbul milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ Twitter üzerinde Türk milletini, Türk devletini aşağılık bir şekilde hedef alan HDP vekiline verdiği had bildiren cevapla gündem olmuştu.

Sözde Ermeni soykırımı ile yalan ve iftiralara hız kesmeden devam eden güruha son olarak HDP’li Garo Paylan’da katılmış ve Ermeni asıllı olan Paylan “ 106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz.
Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Bu hadsiz paylaşıma yanıt veren İstanbul Milletvekili Özdağ, “Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın” ifadelerini kullanmıştı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR

Özdağ’ın paylaşımının ardından İHD suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Paylan da suç duyurusu için harekete geçeceğini belirtti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!