Özdağ’ın Had Bildiren Twitine Adeta Tüm Türk Düşmanları Saldırdı

Özdağ’ın Had Bildiren Twitine Adeta Tüm Türk Düşmanları Saldırdı

İstanbul milletvekili Prof.Dr Ümit Özdağ Twitter üzerinde Türk milletini, Türk devletini aşağılık bir şekilde hedef alan HDP vekiline adeta had bildiren bir cevapla gündem oldu.

Sözde Ermeni soykırımı ile yalan ve iftiralara hız kesmeden devam eden güruha son olarak HDP’li Garo Paylan’da katıldı.

Ermeni asıllı olan Paylan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kutsal meclisinde bir ‘milletvekili’ olarak görev yaparken ekmeğini yediği Türk devletine adeta kin kusması milli hassasiyet taşıyan herkesin tepkisini çekerken en büyük tepkide İstanbul milletvekili Prof.Dr Ümit Özdağ‘dan geldi.

Paylan’ın “ 106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz.
Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz.” Şeklindeki paylaşımına Özdağ’ın cevabı ağır oldu.

Özdağ: “Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın.” Dedi.

https://twitter.com/umitozdag/status/1386792845433085955?s=21

HDP-PKK’lı ve FETÖCÜ Hesaplar Özdağ’a Saldırdı

Özdağ’dan gelen tepki bomba etkisi yaratırken adeta tüm Türk düşmanları (hdp-pkk-fetöcü) hesapların Özdağ’a saldırması dikkat çekti.

Türkiye’de Ünlü Olan Ermeni’den “Alçak” Twit

Ermeni asıllı olan ve Türkiye’de ünlü olmuş, bugün Erivan değil Almanya’da yaşayan Hayko Bağdat isimli şahıs Ümit Özdağ’ın bu haklı çıkışı yaptığı twitini alıntılıyarak Almanya’dan “ Alçak, haddini bil…” yanıtı verdi ve Türk kullanıcılardan büyük tepki çekti.

Bağdat’ın İlk Vukuatı Değil

Daha öncede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan Bağdat “kılıç artığı” tepkisiyle karşılaşmıştı.Özdağ’ın Had Bildiren Twitine Türk Düşmanları Saldırdı

Hayko Bağdat’ın Ardından Gelen Diğerleri 

Bağdat’ın tahrik içeren ve hedef gösteren “Alçak” twitinin ardından gelen benzerleri:

Özdağ’ın Had Bildiren Twitine Adeta Tüm Türk Düşmanları Saldırdı Özdağ’ın Had Bildiren Twitine Adeta Tüm Türk Düşmanları Saldırdı

Özdağ’dan Gingeras’a Yanıt Gecikmedi

“Terör örgütü destekçisi, Türk düşmanı HDP milletvekiline PKK, FETÖ, TKP ML ve her türlü kansız, terör örgütü dışında Amerikan Deniz Kuvvetlerinin en etkili Türkiye uzmanından da destek gelmiş. Şaşırdık mı?”

Özdağ Had Bildirmeye Devam Etti

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!