Mehmet Çilingiroğlu Halk TV’de Devlet Bahçeli’ye olay sözler

Mehmet Çilingiroğlu Halk TV'de Devlet Bahçeli'ye olay sözler

ABD’de yaşayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Halk TV canlı yayınında MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirdi. MHP’nin Mehmet Çilingiroğlu’na yanıtı çok sert oldu.

Halk TV’de Gürkan Hacır’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Şimdiki Zaman Siyaset’ adlı canlı yayın programına katılan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye çok sert sözlerle yüklendi.

Çilingiroğlu, “Ben Bahçeli’yi anlamıyorum AYM’yi kapat, TTB’yi kapat. İmparatorluk mu kuruyorsun lan? MHP’yi iflas ettirdin kapat geç AKP’ye.” ifadelerini kullandı.

MHP’DEN SERT TEPKİ 

Çilingiroğlu’nun bu sözlerine MHP’den çok sert tepki geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Twitter’dan yaptığı açıklamada Çilingiroğlu’na “sözde bilim adamı ve FETÖ’cü müptezel” diye seslendi.

Yalçın, Çilingiroğlu hakkında şunları yazdı:

“Mehmet Çilingiroğlu adlı sözde bilim adamı ve FETÖ’cü müptezel, CHP’nin borazanı Halk TV’de bu gece fevkalade seviyesiz, edepsiz ve ahlak dışı ifadelerle Genel Başkan’ımız sayın Devlet Bahçeli’ye saldırdı.

Uzaktan yiğitlik taslamak kolay tabii… Biz bu konuda gerekeni yapar, saldırgan ve üslup mahrumu dili kökünden koparırız. Ne var ki Çilingiroğlu hayâsızı okyanus ötesinde, ağababalarının kucağına saklanıyor.”

“KABAHAT HALK TV’DE”

“Kabahat ondan çok, onu bizim üzerimize salarak havlatan Halk TV’de… CHP’nin davulunu çalan bu TV kanalın da sürekli olarak çeşitli bahanelerle MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapılıyor. Hem de en seviyesiz şekilde…

Halk TV’nin son edepsizliğinin sebebi ise Genel Başkan’ımızın Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğine dair açıklamalarından duydukları endişe ve kin.”

“Çünkü adının başında Türk sıfatı bulunan Tabipler Birliği’nin yönetimi Türk düşmanlarının elinde. Başkanı Fincancı, PKK yanlısı bir militan.

Arkasında HDP’den çok CHP’nin durduğu Tabipler Birliği’ndeki bu ihanet yapılanmasını MHP lideri sayın Bahçeli’nin deşifre etmesi, iki partide de deprem etkisi yarattı.

Bilinsin ki siyasette kirli ortaklıkları su yüzüne çıkaran MHP, daha birçok maskeyi indirip ardındaki ihanet suretlerini göstermeye devam edecek.”

RTÜK’E ÇAĞRI

“Sayın Genel Başkan’ımıza dönük tahrik kokan alçakça küfür ve saldırıya çanak tutarak, FETÖ’nün it uşaklarını üzerimize saldırtan Halk TV’yi şiddetle kınıyor, bu maksatlı ve rezil yayın anlayışı hakkında işlem yapılması için ilgili mercileri göreve davet ediyoruz.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!