İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı belli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gençlik Kolları Başkanlığına, Üniversitelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Öztürk'ü atadı.

Atama kararı İYİ Parti resmi Twitter hesabından duyuruldu. Açıklamada "Genel Başkanımız Meral Akşener’in takdirleri ile İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na Burak Öztürk atanmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verildi.

BURAK ÖZTÜRK KİMDİR?

1991 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2009 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde başladığı lisans eğitimini birincilikle bitiren Öztürk, aynı üniversitede Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde başladığı yüksek lisans eğitimini de birincilikle bitirdi.

Genç Sosyal Bilimciler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü’nde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Avrupa Birliği Bakanlığı, Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu ve Yalın Enstitü Türkiye’de stajyer öğrenci olarak faaliyetlerde bulundu.
Aydınlar Ocağı Genel Merkezi’nde, Genç Aydınlar Başkanı olarak görev yaptı.

Öztürk, halen Genç Sosyal Bilimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!