Getir ve Yemeksepeti, fırtına nedeniyle tüm kurye hizmetlerini durdurdu

Getir ve Yemeksepeti, fırtına nedeniyle tüm kurye hizmetlerini durdurdu

İstanbul’da motosiklet sürücülerine zor anlar yaşatan fırtına nedeniyle Getir ve Yemeksepeti, kentteki tüm kurye hizmetlerini durdurduğunu açıkladı.

Teslimat hizmeti sunan Getir ve Yemeksepeti, hava koşulları nedeniyle İstanbul’daki tüm motosikletli teslimat hizmetlerini durdurduğunu duyurdu.

Getir’den yapılan yazılı açıklamada, “Fırtına nedeniyle yollar motokuryelerimiz için tehlikeli. Şu anda İstanbul’daki bütün motosikletli teslimat hizmetlerimizi durdurduk, sadece araçlarımızla sınırlı hizmet verebiliyoruz. Hava muhalefeti sebebiyle diğer illerde etkilenen bölgelerde de hizmetimize ara verdik. Motokuryelerimizin güvenliği için aldığımız bu önlem dolayısıyla siparişlerinizde yaşanabilecek gecikme ve iptaller için anlayışınızı rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yemeksepeti’nden yapılan açıklamada da, “Yollardaki arkadaşlarımızın güvenliği en büyük önceliğimiz. İstanbul’daki hava koşulları normale dönene kadar Yemeksepeti, Yemeksepeti Banabi ve Yemekspeti Mahalle’de saha ekibimizle yaptığımız teslimatlara ara verdik” denildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!