Fuatavni!

Fuatavni farklı, etkili, ilginç olduğu kadar özgün, bir sosyal medya fenomeni.

Son dönemin akıl almaz gelişmelerinde sarsıcı bilgi ve mesajları ile her kesimin ilgi odağı olmayı başarırken, İktidar işleyişi üzerine verdiği çarpıcı bilgiler yanında, iddiaları ve olacakları önceden söylemesi ile gündem belirliyor.

İktidar kanadının kâbusu haline gelen Fuatavni, her alanda etkin! Hazırlanan bir dosya, yapılan bir toplantı, girişilecek bir operasyon, alınan bir karar tüm ayrıntıları ile anında sayfasında açık bilgi haline geliyor. Kapalı kapılar ardında kurulan tezgâhlar bir, bir deşifre olurken, iktidar ve yandaşlarının içinde olduğu he türlü karanlık düşünce, eylem ve ilişki toplumla paylaşılıyor.

En son hükümetin bankalar üzerine yaptığı hesaplar üzerine verdiği bilgi sonrası, tüm bankacılık hisselerinde yüzde 5 i geçen düşüşler ne denli belirleyici olduğunun bir işareti olarak gündemdeki yerini aldı.

*

Fuatavni; yazdıkları gerçek olan, sahte bir isim, sanal bir kimlik!

İktidar cemaat savaşının başladığı günlerde hayata gözlerini açmış bir muamma!  Hükümet ve ilgili kurumlarınca kim olduğu, tüm bu bilgileri nasıl öğrendiği üzerine yapılan tüm çalışmalar sonuçsuz kalırken, ABD istihbaratından bu konuda bilgi istenmek zorunda kalınışı, son derece trajikomik bir durum olarak uzun süre hafızalarımızdan silinmeyecek.

*

Fuatavninin kimliği üzerine oluşan dikkat; her nedense anlattığı bataklık üzerine bir türlü odaklanamadı. Toplum irkilme sağduyusunu bir türlü hayata geçiremezken, bu “paralize olma” hali, her geçen gün, gücü elinde oyuncak kılanlara yeni hamle cesaretleri verir oldu.

Nitekim bir gün önce, iktidarın en yakını, türedi kalemşorlarının önde gideni, Fuatavni açıklaması yapıyor; “Fuatavni bir kişi değil bir konsorsiyumdur. Öyle detaylı bilgiler veriyor ki, ancak dinlemeler veya orada bizzat olunmakla öğrenilebilir. Konuşmaları detaylarıyla, kimin ne dediğini bile veriyor. Bu da çok büyük bir organizasyonla yapılabilir.”

İnsan kulaklarına inanamıyor!

Endişe etmeksizin çok rahat, pervasız, anlatılanların doğruluğunu teyit ediyor hiç çekinmeden!

*

Alınan rüşvetler, peşkeş çekilen devlet varlıkları, hiçe sayılan hukuk, ayaklar altına alınan adalet… Gasp edilen kişisel haklar, talan edilen araziler, suiistimaller, usulsüzlükler, rant merkezli düzenlemeler. Haksız kıyımlar, baskı, tehdit, linç girişimleri, pervasız kayırmacılık, kişiye özel çıkarılan kanunlar… Uluslar arası karanlık kişilerle girilen rezil ilişkiler, şahsi hırs ve doymazlıklar, ahlaksız ilişkiler, kul köle olunmalar…

Sabote edilen devlet işleyiş, ahenk ve düzeni!

Terör ile kol kola gelecek tasarlamaları.

İnsanların canına mal olan düzenlemeler, kapatılan yolsuzluklar, karartılan ihanetler!

İşte Fuatavninin ilgi alanı; çürümenin, kokuşmanın, çözülmenin merkezini oluşturan alçaklıklardan bazıları bunlar.

*

Fuatavni olgusunu;

Var eden, ilgi odağı halinde tutan, gündemde belirleyici kılan işte bu kirli dönem.

Fuatavni isim olarak;

Devamlı pompalanan Dünya Lideri, Güçlü Türkiye, Yön veren Türkiye, Huzur ülkesi, müreffeh toplum söylemleri kadar sahte!

Fuatavni kimlik olarak;

Mazlum, mağdur edebiyatı kadar sanal!

Anlattıkları ve yazdıkları ise;

Yüzleşmeye korktuğumuz kadar acı ve gerçek!

Üzerinde düşünmeye, gereğini yapmaya korktuğumuz kadar, vahşi ve karanlık!

Bu ülkenin evladı olarak, İnsanlığımızdan utanacağımız kadar kahpe!

Görünen odur ki;

Fuatavniyi meşhur eden gelişmeler arttıkça, uçurum yakınlaşmakta.

“Fuatavni yine bildi” demenin aymazlığından sıyrılıp, irkilme zamanıdır!

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!