FETÖ Savunucusu, Akşener'e Tam Destek Verdi; Aytun Çıray'ı Hedefe Oturttu!

FETÖ Savunucusu, Akşener’e Tam Destek Verdi; Aytun Çıray’ı Hedefe Oturttu!

Kendisini spor yorumcusu olarak lanse eden Fethullah Gülen örgütüne yakınlığı ile bilinen Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medyadan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tam destek verdi.

Kütahyalı, Akşener’in “104 emekli amiralin yaptığı bildiri zevzekliktir. İYİ Parti siyaset kurumunun karşısına geçmeye çalışan herkese karşısıdır.” açıklamasına destek olarak;

“Bravo Meral Akşener! 104 amirali yerin dibine soktu, hepsine zevzek dedi. Bu amirallerin muvazzafken vatansever olmadıklarını ortaya koydu. Çok samimiyetle bu 104 dalmaçyalıya öfkeliydi Akşener. CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da böyle net demokrat açıklama bekliyor Türk milleti.” ifadelerini kullandı.

Ardından bir paylaşımda daha bulunan Rasim Ozan,

“Meral Akşener’in geceyarısı bildirisine imza atan 104 dalmaçyalıyı yerin dibine sokması ortalığı yıktı. Herkes şok! Fakat şimdi Akşener’in yapması gereken bir iş daha var diye düşünüyorum. O da partisindeki vesayetçi ve darbeci milletvekillerini derhal İYİ Parti’den ihraç etmek..” sözleri ile İYİ Parti İzmir milletvekili Aytun Çıray’ı da hedef tahtasına oturttu.

Rasim Ozan’ın Akşener’i öven bu açıklamaları da Akşener’in Türkçe Olimpiyatları’nda Fethullah’ı öven sözlerini akla getirdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!