Fatih Altaylı: Akşener yine öfke patlaması yaşadı; sözüne güvenilmez ve vicdansız bir lider görüntüsü çizdi

featured

Gazeteci Fatih Altaylı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP’ye sert sözlerle yüklendiği kurultay konuşmasında “öfke patlaması yaşadığını” belirterek, “sözüne güvenilmez ve vicdansız bir lider görüntüsü çizdiğini” söyledi.

Altaylı, yazısında Akşener’in İyi Parti’ye en büyük zararı veren kişi olduğunu söylerken,  “Akşener’in iyi bir siyasetçi mi yoksa kötü bir siyasetçi mi olduğunu anlamakta çok zorlanıyorum. Ve gördüğüm kadarı ile Akşener’in iyi bir siyasetçi olmasının önünde tek bir engeli var. Öfke kontrolü” yorumunu yaptı.

Kurultay konuşması için “CHP ile yolları ayırdıklarını anlatırken, yine öylesine ölçüsüz, öfkesi nedeniyle geçmiş dönemlerde söyledikleriyle tutarsız şeyler söyledi ki ve ne yazık ki, sözüne güvenilmez ve vicdansız bir lider görüntüsü çizdi” diyen Altaylı, şunları kaydetti:

“Elbette göbekleri beraber kesilmemişti ve ortaklığı bitirebilirlerdi. Ama bunu yaparken öfke nöbeti geçirmeye, nedeni ne olursa olsun züccaciye dükkanına girmiş fil gibi davranmaya gerek var mıydı! Siyaset gereği yarın tekrar beraber olacağı ya da olmayacağı belli olmasa da yıllarca birlikte yol yürüdüğü bir partiye bu kadar sert sözler söylemesinin kime ne faydası oldu merak ediyorum.

Konuştuğum tüm İYİ Partililer, Meral Hanım’ın bu öfkesinden söz ediyor, bu öfkenin zaman zaman sağlık sorunlarına neden olacak kadar yükseldiğini söylüyorlar.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!