Evlilik Teklifi İçin Sürpriz Önerileri

Evlilik Teklifi İçin Sürpriz Önerileri

Herkesin hayatının dönüm noktası olarak adlandırdığı farklı anlar vardır. Bu özel dönüm noktalarından biri de evlilik… Yeni bir hayata attığınız ilk adımın başında evlilik teklifi yer alıyor. Her erkek bu ilk adımı atmak için farklı ve romantik yollar arıyor. Hayatınızın çift kişilik bir yola gireceği bu dönemde her şeyin kusursuz ve özel olmasını isteyebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak farklı fikirler arıyorsanız aşağıya göz atabilirsiniz.

 

Doğayla iç içe eşsiz bir evlilik teklifi

Evlenme teklifi edeceğiniz kadını ne kadar tanıyorsanız, süpriziniz de o ölçüde kolaylaşacaktır. Sevgiliniz doğada olmayı seviyorsa ona yeşillikler arasında harika bir teklifle gidebilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde orman içerisinde yer alan tatil yerlerini tercih edebilir ya da başka bir yere tatil için gidebilirsiniz.  Sevgiliniz doğada kısa bir tatil yapacağını düşünürken, onu teklifinizle şaşırtın. Ona en sevdiği çiçeklerden oluşan hoş kokulu bir ortam hazırlamak size şans getirebilir.  Taze çiçekte yer alan birden farklı çiçek çeşidi arasından sevgilinize uygun olanları kolayca sipariş edebilir ve harika bir ortam hazırlayabilirsiniz.

 

Yatla  manzara dolu evlilik teklifi

Deniz tutkunu bir sevgiliniz varsa ona en özel turu yaptırmanın tam vakti. Bulunduğunuz bölgede yer alan kiralık yatları araştırarak işe başlayabilirsiniz. Deniz manzarası eşliğinde hayatınızın en özel anını ölümsüz kılabilirsiniz. Yat içerisine sevgilinize özel bir masa hazırlayarak geceyi daha lezzetli hale getirmeniz mümkün.

 

Yerden metrelerce yüksekte unutulmaz bir evlilik teklifi

Her erkek, sevdiği kadının yıllar geçse de hep hatırlayacağı bir evlilik teklifi yapmak ister. Kapadokya’da yer alan balonları kiralayarak harika bir evlilik teklifine imza atabilirsiniz. Sadece balon eşliğinde yerden metrelerce yüksekte evlilik teklifi etmek istemiyorsanız, sürprizi daha hareketli hale getirebilirsiniz. Ona olan sevginizi simgeleyen kırmızı gülleri çiçek sepeti içerisinde sunarak muhteşem bir teklif yapmanız mümkün. Dilerseniz, sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz yıl kadar ya da sizin için özel olan bir tarih kadar gül alabilirsiniz. Güllerin arasından çıkan bir tektaş ile gökyüzünde unutulmaz ve heyecanlı bir evlilik teklifi yapabilirsiniz.

 

Klasiklerden vazgeçemeyenlere mum ışığında evlilik teklifi

Klasik ve anlamlı bir evlilik teklifi arıyorsanız sevdiğiniz kadını yemeğe çıkararak hoş bir anıya yer açabilirsiniz. Sevgilinizle her zaman çıktığınız akşam yemeğini bu kez daha heyecanlı hale getirmek mümkün. Sevgiliniz klasik bir akşam yemeğinde olduğunu düşünürken çıkaracağınız yüzükle onu şaşırtın. Bu sayede yediğiniz en lezzetli akşam yemeğini yeni hayatınızın ilk gününe çevirebilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!