Eski nişanlısı, Marilyn Manson’a yönelik cinsel taciz iddialarını yineledi

featured

2007-2010 yılları arasında beraber olup nişanlandığı ünlü şarkıcı Marilyn Manson’la (54) çalkantılı bir süreç yaşayan aktris Evan Rachel Wood (36), geçtiğimiz hafta katıldığı bir podcast’te ilişkisi sırasında yaşadığı iddia edilen belirli deneyimler hakkında konuştu.

Eski nişanlısı Manson’ın kendisine uyguladığı iddia edilen tacizi anlatan Wood, müzisyenin “manipülatif ve kontrolcü” eylemlerinin ayrıntılarına girdi.

“Dr. Ramani Durvasula ile Navigating Narcissism” adlı podcast’te konuşan ünlü aktris, Manson’ın, kendisini zihinsel olarak çökertmeye çalıştığı iddiasıyla “durmaksızın kelime ve monolog saldırısı” ve “sürekli bir olumsuzluk akışına” maruz bırakıldığını söyledi.

“KAÇAMAYACAĞIMI HİSSETTİM”

“Beyin yıkama ve istismarın başladığı yer burası. Sen pes edene veya söylediği her şeye katılmaya başlayıncaya ya da yapmanı istediği telefon görüşmelerini yapana kadar durmayacaktı.” diyen Wood, Manson’ın taciz edici davranışıyla uğraşırken, “kaçamayacağını ve durduramayacağını” hissettiğini de ekledi.

Ünlü aktris, Manson’la başa çıkmadaki tek stratejisinin, kendisini onun gözünde “istenmeyen” kılmak amacıyla “ölü taklidi yapmak” olduğunu da belirtti. 

Manson’a beş kadın daha cinsel istismar ve şiddet uyguladığı iddialarında bulunurken gerçek adı Brian Warner olan şarkıcı, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetmeye devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!