Engelleyen Evli Sevgilisini Dahiyane Yöntemle Tehdit Etti! Banka Hesabına 1 TL Gönderdi, Söyleyeceklerini Söyledi

featured

Evli iş insanı, yabancı uyruklu sevgilisinden ayrılmaya karar verdi ve bütün iletişim kanallarından engelledi. Ancak genç kadın, iş insanından intikam almanın dahiyane bir yolunu buldu.

Hürriyet’ten Mesut Hasan Benli‘nin haberine göre soruşturma dosyasına göre, evli işinsanı İsa B., yaklaşık 10 yıldır Türkiye’de yaşayan Kırgızistan vatandaşı Dılıara T. ile duygusal bir ilişki yaşamaya başladı. Çiftin, yaklaşık 2 yıldır süren ilişkileri devam ederken, geçen mayıs ayında genç kadın hamile olduğunu öğrendi. Ancak İsa B., çocuğun alınmasını istedi.

HER YERDEN ENGELLEDİ

Çift arasındaki tartışma süreci devam ederken, genç kadın düşük yaptı. Yaşanan tartışmaların ardından İsa B., genç kadını bütün iletişim kanallarında engelledi.

Genç kadın da işinsanının banka hesaplarına 1 TL göndererek, dekontun açıklama kısmına ise İsa B.’ye yönelik mesajlar yazdı.

Gönderilen mesajlara İsa B. de aynı şekilde yanıt verdi. İsa B. genç kadının kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla 15 Ağustos’ta şikâyetçi oldu. İşinsanı alınan ifadesinde, Dılıara T.’nin beraberken çektikleri fotoğrafları ailesine göndermekle tehdit ettiğini, şantaj yaptığını ileri sürerek, “Bu şantajlara dönmeyince, abim İbrahim B.’ye yazdı. Toplamda 138 bin TL para istedi ve abim de de beni korumak amaçlı şantajlara boyun eğdi” dedi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dılıara T., hakkında ‘şantaj, Tehdit, hakaret’ suçlarından soruşturma başlattı. Bu soruşturma gerekçe gösterilerek, Dılıara T.’nin ülkesine gönderildiği öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!