Emirhan Yalçın Suriyeliler Tarafından Katledildi, Vatandaş Ateş Püskürdü: Bunun Sorumlusu Erdoğan!

Emirhan Yalçın Suriyeliler Tarafından Katledildi, Vatandaş Ateş Püskürdü: Bunun Sorumlusu Erdoğan!

AMBARGO TV Emirhan Yalçın’ın Suriyeliler tarafından katledilmesine ilişkin sokak röportajı gerçekleştirdi.

Ankara’nın Altındağ ilçesindeki parkta mahalle sakinleri ile yabancı uyruklu kişiler arasında çıkan bıçaklı kavgada, Suriyeliler 2 Türk genci bıçaklayarak yaralamışlardı. Göğsünden bıçaklanan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hayatını kaybetti. Olayın ardından Altındağ’da halk ayaklanmış, polis öfkeli vatandaşları güçlükle sakinleştirmişti.

Olaya ilişkin sokakta halkın nabzını yoklayan Ambargo TV’nin “Suriyeliler Emirhan Yalçınımızı katlettiler. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna vatandaşların verdiği yanıtlar yürekleri dağlamakla beraber halkımızın sığınmacıları Türkiye’de istemediğinin kanıtı oldu.

Bir vatandaş soruya “Burası rahat diye yani burayı tercih ediyorlar. Gitsinler artık memleketlerine. İstemiyoruz ya. Yani ben inanıyorum halkımızın büyük çoğunluğu istemiyor bunu. Gitsinler yani bence. Vallahi Suriyelilerin gitmesini istiyorum.” şeklinde cevap verdi.

“Bunun Sorumlusu Erdoğan”

“Bunun esas temeli devlet. Devlet Tayyip Erdoğan bunun sorumlusu. Bunlar yok olacak ve gidecek.”

Vatandaş sığınmacıların Türkiye’de işsizlik oranını artırmasından şikayetçi oldu

Ambargo TV’nin sorusuna bir vatandaş “Yani zaten ülkemiz işsizdi zaten perişandı zaten mağdurduk. Bir de onların ev kirası veriliyor. Veriliyor, Bizim vatanmdaşımız Türkiye’de onlar kadar rahat değiller. Türk vatandaşları iş bulamıyorlar.” yanıtını verdi.

“Acımdan ölüyorum ben. Yardım da yok”

Başka bir vatandaş: “Ben dileniyorum oraya oturuyorum oradan kalıyorum. Acımdan ölüyorum ben. Yardım da yok. Iki tane çocuğa bakıyorum. Küçük çocuğa bakıyorum. Yabancılar ülkemize çoktur. Ülkemiz huzuru kaçıyor. Kaçırmaya başlıyor.”

“Ya iç savaş çıkar ya da giderler”

Bu konuda benim düşüncem ya iç savaş çıkar ya da giderler bir şekilde ama sonunu pek iyi görmüyorum. Bizim ileride de bugünde büyük bir problem. Yani bunları biz tabii ki kınıyoruz. Başta onu söylemek istiyorum. İşte Afganları görüyorsunuz. Her taraftan geliyorlar. Türkiye artık yabancı oldu yani şuradan gezerseniz her dört kişiden iki kişi yabancı . Tabii ki buna bir çözüm bulunması lazım.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!