Dünyanın en zengin adamı hakkında şok eden iddia!

Dünyanın en zengin adamı hakkında şok eden iddia!

YENİ SEVGİLİSİLE BERABERKEN, ESKİ SEVGİLİSİNDEN ÇOCUĞU OLDU
Çok sayıda çocuğu olan ve sürekli sevgili değiştiren Elon Musk, iki çocuk sahibi olduğu Grimes ile  ilişkisini noktaladıktan sonra kendisinden  genç oyuncu Natasha Bassett ile birlikte görülmeye başladı. Fakat o arada Grimes’ten da bir bebeği  oldu. Musk ile Bassett, son olarak Fransa’da St. Tropez’de yemek yerken objektiflere takıldı. Avustralyalı oyuncu Bassett ve Elon Musk hakkında ortaya atılan bir iddia var ki şok edecek türden.

ELON MUSK İÇİN ÇÖPÇATANLIK YAPTI İDDİASI
Elon Musk ile Avustralyalı oyuncu Natasha Bassett’ı bir araya kişi iddialara göre Musk’ın annesi  Maye Musk.

INSTAGRAM’DAN MESAJ ATTI!
Maye ile Natasha, 2015 yılından bu yana  tanışıyorlar. Bunun ilk adımını atan kişi ise Natasha Bassett. Genç oyuncu, Maye Musk’ın bir Instagram paylaşımına onunla tanışmaktan ne kadar mutlu olacağını belirten bir yorum yazdı. İkili bu sayede tanıştılar.

ARKADAŞLIK ROMANTİZME DÖNÜŞTÜ İDDİASI
Yine iddialara göre kısa bir süre sonra da Maye Musk, milyarder oğlu Elon’ı, Natasha Bassett ile tanıştırdı. Bu arada hem Maye hem de Elon Musk’ın Natasha Bassett’ı çok sevip değer verdiği de konuşuluyor. Uzun lafın kısası, Maye Musk, Natasha Bassett ile konuştuktan sonra onu oğluyla tanıştırdı. Natasha Bassett ile Elon Musk önce arkadaş oldu sonra da bu romantizme dönüştü bu konuşulanlara bakılırsa.

TAM OLARAK HAYATINDAN ÇIKARMADI
Elon Musk, son olarak Grimes ile sürdürdüğü  ilişkiyle gündeme gelmişti. Her ne kadar yollarını ayırmış olsalar da Musk ile Grimes, geçen mart ayında bir bebekleri olduğunu basına duyurmuştu.  Elon Musk ile tam olarak hayatından çıkarmadığı Grimes, 2020 yılında X Æ A-Xii adını verdikleri bir erkek bebek sahibi olmuşlardı. Musk ile Grimes’ın bu kez de taşıyıcı anne yöntemiyle bir kızları dünyaya geldi. Ona da ağabeyine uygun bir şekilde Exa Dark Sideræl adı verildi. Bu bebek aynı zamanda toplam 7 çocuk babası olan Musk’ın ilk kızı. Bu  kız bebek, 2021’in geçtiğimiz yılın aralık ayında doğdu. Vanity Fair dergisine verdiği bir röportaj da Grimes, Musk ile ilişkilerini tanımlayacak bir sözcük olmadığını söyledi.Kanadalı sanatçı bu konuda “Onu muhtemelen erkek arkadaşım diye tanımlardım. Ama bizim ilişkimiz çok değişken” diye konuştu. Sonra da sözlerine şöyle devam etti: “Farklı evlerde yaşıyoruz. Çok iyi arkadaşız. Her zaman birbirimizi görüyoruz.” Grimes, hem kendisinin hem de Musk’ın kendilerine ait yapacak işleri ve farklı hayatları olduğunu belirterek “Ama başka insanların bunu anlamasını beklemiyorum” diyerek sürdürdü sözlerini. Musk ile ilişkilerinin şu anda hiçbir zaman olmadığı kadar iyi olduğunu söyleyen Grimes “Her ikimiz de özgür olmaya ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

 

EN ÇOK KONUŞULAN AŞKI !
Elon Musk belki de en çok konuşulan gönül ilişkilerinden birini Johnny Depp’le olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard’e yaşadı. Hatta o sırada Depp’in iddialarıyla ortaya çıkan bir skandala da adı karıştı. Depp, Heard’ün daha kendisiyle evliyken film çekimi için şehir dışında bulunduğu sırada Elon Musk’ı evlerine aldığını iddia etti. O anlarda çekildiği ileri sürülen ve Heard ile Musk’ı birlikte gösteren asansör görüntüleri de ortaya çıkmıştı…

‘GERÇEKTEN AŞIK OLDUM VE ÇOK CANIM YANDI’
Amber Heard ve Elon Musk, yoğun çalışma programları nedeniyle 2017’de ayrıldıklarını açıkladı.Görünüşe göre Elon Musk, bu ilişkinin sona ermesiyle büyük bir aşk acısı yaşamıştı. Heard’ün bir Instagram paylaşımının altına “hala arkadaş olduklarını ve birbirlerini sevdiklerini” belirten bir yorum yaptı. Bu konuda Rolling Stone’a verdiği röportajda da “Gerçekten çok aşıktım ve bu çok kötü canımı yaktı” diye konuştu.

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!