Burak Özçivit’e Soruşturma Şoku

Burak Özçivit'e Soruşturma Şoku

Kuruluş Osman’ın başrolü Burak Özçivit hakkında, set çalışanlarına hakaret ve küfür içeren sözler söylediği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Özçivit’in, kendilerine hakaret ettiğini öne süren 4 set çalışanı, Burak Özçivit hakkında suç duyurusunda bulundu. Emniyette  ifadesi alınan oyuncu, set ortamının stresli olduğunu söyleyerek, ”İddia ettikleri gibi kendilerine kesinlikle hakaret etmedim. Ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır. Bu küfürleri edebilecek bir kişi olmadığımı da beni yakinen tanıyan herkes bilir” dedi.

Sette kamera asistanı olan A.Ö., ”Olay günü çalışıyordum.  Burak Özçivit içinde bulunduğu çadırdan çıkarak set görevlilerinin olduğu yere doğru, tek tek gözlerimizin içine bakarak küfür etti. Sonra seti terk etti. Hemen geri döndü ve aynı küfürleri bir daha söyledi. Set çalışanları Burak Özçivit’in ettiği küfürleri duyunca şok girdi ve kimse ağzını açıp tek bir kelime bile söylemedi. Şüphelinin daha önceden de farklı kişilere bu kadar ağır olmasa da benzer hareketleri olmuştur” ifadesinde bulundu.

Savcılık, suçun ‘uzlaşma’ kapsamındaki suçlardan olması sebebiyle dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!