Bulgaristan vatandaşları alışveriş için Edirne’ye akın ediyor

Bulgaristan vatandaşları alışveriş için Edirne'ye akın ediyor

Bulgaristan vatandaşları, Bulgar Levası’nın 5.74 Lira’ya yükselmesiyle alışveriş için Edirne’deki Ulus Pazarına akın etti. Edirne’de alışveriş yapan Bulgarlar, “Çok güzel fiyatlar, memnunuz” dedi.

 

Edirne’de, Ulus Pazarına gelen Bulgaristan vatandaşları, aldıkları ürünleri taşımakta zorluk çekti. Özellikle sabahın erken saatlerinde Bulgaristan vatandaşlarının yerli halktan daha kalabalık olduğu gözlendi. Giyimden, kozmetiğe, temizlik ürünlerinden gıdaya hemen hemen tüm kalem ürünlerden poşet poşet alan Bulgaristan vatandaşları, araçlarının bagajlarını tıka basa doldurdu.

Bulgaristan’dan Edirne’ye defalarca geldiğini söyleyen bir Bulgaristan vatandaşı, Edirne’de fiyatların çok daha ucuz olduğunu, beğendikleri eşyaları pazardan aldıklarını belirtti. Alışveriş yapmak için Yunanistan’dan Edirne’ye geldiğini anlatan başka bir Bulgaristan vatandaşı da, bir sürü alışveriş yaptığını, Edirne’de her şeyin çok ucuz olduğunu ifade etti. Başka bir Bulgaristan vatandaşı Çok güzel fiyatlar, memnunuz” dedi.

İstanbul’dan ürün satmak için Edirne’ye geldiğini belirten esnaf da, Bulgaristan vatandaşlarının alışveriş yapmak için Edirne’yi tercih ettiklerinden dolayı İstanbul esnafının da Cuma günleri Edirne’ye geldiğini belirtti. Esnaf, Bulgaristan vatandaşları olmasa Edirne’ye gelmenin bir anlamı olmayacağını kaydetti.

Kaynak : T24

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!