Boji’ye kurulan kumpasla ilgili AKP’den ilk açıklama!

Boji'ye kurulan kumpasla ilgili AKP'den ilk açıklama!

Toplu taşıma araçlarıyla İstanbul’u gezen Boji’ye kurulan kumpasla ilgili AKP’den ilk açıklama geldi. AKP’li Tevfik Göksu “Ben böyle bir saçmalığa cevap vermeyi bile kendime hakaret kabul ederim” dedi.

Sosyal medyada yapılan, “İBB’nin kadrolu köpeği BOJİ tramvaya pisledi” paylaşımıyla başlayan tartışmada, olayın aslı, İBB Sözcüsü Murat Ongun’un, bir kişinin tramvayda Boji’ye kumpas kurarken videosunu paylaşmasıyla açığa çıktı.

Kumpası kuranın İBB AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu olduğu ileri sürülmüştü.

“DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM”

Göksu, konuyla ilgili Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı’ya konuştu. Kendisine yönelik ithama diyecek söz bulamadığını, bunun deli saçması olduğunu söyleyen Göksu, “Ben böyle bir saçmalığa cevap vermeyi bile kendime hakaret kabul ederim. Yorum yapmaya bile gerek yok” dedi.

MURAT ONGUN’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan İBB Sözcüsü Murat Ongun, Boji’nin son durumuyla ilgili Alçı’nın sorularını yanıtladı. Boji hadisesinin siyasi bir motivasyonla iktidar tarafından yapıldığına inandığını belirten Ongun, haberi paylaşanların AKP’li hesaplar tarafından takip edildiğini söyledi.

Boji’nin geniş bir alana ihtiyacı olduğunu söyleyen Ongun, sokaklarda kalmasından endişe ettiğini belirterek, “Bunca spekülasyondan sonra başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. O nedenle Boji’yi geniş arazisi olan hali vakti yerinde bir eve vermek istiyoruz” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!